Pini Zahavi otvoreno: Radimo na trampi Depaj - Karasko

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.01.23. | 01:53

"Janiku se sviđa ideja, on je pravi igrač za Barsu"...

Neće biti lako, Atletiko ozbiljno zateže, ali pregovori su u toku, a kako ih vodi jedan od najuticajnijih agenata današnjice - Pini Zahavi, rešenje svakog problema, pa i ovog, deluje izglednije.

Janik Karasko u Barselonu, Memfis Depaj u Atletiko. Druga polovina posla praktično je ugovorena, Madriđani imaju ugovorene lične uslove sa holandskim napadačem, pa sada ostaje da Katalonci ubede Čola Simeonea i upravu Atletika da se odrekne usluga belgijskog univerzalca.

Izabrane vesti

Kako je u razgovoru za Mundo deportivo objasnio Zahavi, ne pregovara se o dva odvojena transfera, već o razmeni igrači.

"Istina je da razgovaramo. Plan je da Depaj ode u Atletiko, a Karasko u Barselonu. U pitanju bi bila trampa. Još nismo došli do konačnog rešenja, ne znam ni da li ćemo uspeti... Ono što mogu da potvrdim jeste da pregovaramo. Janiku se sviđa ideja, on je pravi igrač za Barsu", poručio kratko Zahavi.

Ono što predstavlja kamen spoticanja jeste činjenica da Depaju ugovor ističe za manje od šest meseci i on je slobodan da pregovara sa kim želi, dok Atletiko čvrsto u svojim rukama drži Karaskovu sudbinu, jer ovaj ima još godinu i po dana ugovora sa Madriđanima.

Ono što bi moglo da utiče na njih, da popuste, jesu jasni signali samog igrača, koji upire i nogama i rukama da obuče dres Barselone. Stara priča o nezadovoljnom igraču i kakve sve probleme isti može da prouzrokuje...

Ali naravno da nije isključeno da Katalonci potegnu i najjači argument na tržištu - novac. U ovom slučaju doplata (makar i simbolična) možda bi ključno mogla da utiče da Atletiko konačno kaže - DA.

U tom slučaju Janik Karasko postao bi prvi igrač od Tomasa Vermalena koji je stigao na Nou Kamp.


tagovi

Janik Fereira KaraskoMemfis DepajZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara