Pivaš (©MN Press)
Pivaš (©MN Press)

Pivaš je potencijal kakav nije viđen od Vidića i Baneta Ivanovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.04.24. | 14:12

Tvrdi proslavljeni as i prvi čovek Jedinstva sa Uba, Nemanja Matić

Potencijal kakav nije viđen od Nemanje Vidića i Branislava Ivanovića! To su reči koje je Nemanja Matić, proslavljeni srpski as, sada vezista Liona, a u isto vreme prvi čovek Jedinstva s Uba, rekao za golobradog Miodraga Pivaša.

Pivaš je 18-godišnji štoper i zadnji vezni Jedinstva, koji je ovog proleća skrenuo pažnju na sebe. Ali, krupnim rečima je Matić govorio o mladom igraču za sajt kluba sa Uba.

Izabrane vesti

„Veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac“, rekao je Matić.

Mladi fudbaler je eksplodirao ovog proleća kada je za trenera došao Ivan Radovanović, dugogodišnji internacionalac u Seriji A. Barem neko ko je toliko vremena proveo u Italiji može da prepozna talenta među defanzivcima.

Biranim rečima o Pivašu govorio je i Marko Rajović, pomoćni trener u Jedinstvu.

„Pravo je osveženje videti tako mladog igrača, a da tako ozbiljno i profesionalno pristupa obavezama. Uvek je raspoložen i daje sve od sebe da ispoštuje zahteve koji se od njega očekuju na terenu. Ima još dosta prostora za napredak i ne sumnjam da će ostvariti pun potencijal“.

U svim mečevima u prolećnoj polusezoni Pivaš je proveo na terenu po 90 minuta.

„Iskreno, nadao sam se da ću u ovoj polusezoni više igrati, ali nisam očekivao da ću ovako brzo da se ustalim u prvih jedanaest, pogotovo zato što imam samo 18 godina. Drago mi je što sam u klubu koji brine o mladim igračima i daje šansu svima koji se trude i dokazuju svakog dana“, rekao je Miodrag Pivaš, nova nada srpskog fudbala, koja stiže sa terena Jedinstva iz Uba.

 


tagovi

Jedinstvo UbMozzart Bet Prva liga SrbijeNemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara