Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Pobede Rakova i Ludogoreca najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.23. | 10:24

Nigde na svetu nećete da nađete veće kvote

I ove srede su u epicentru mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za danas su vam spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinice na poljski Rakov protiv Karabaga iz Azerbejdžana, kao i na bugarski Ludogorec protiv slovenačke Olimije u prvim duelima 2. kola borbe za kontinentalnu elitu.

Izabrane vesti

Pošto je Rakov postao prvak Poljske, tim je napustio glavni trener Marek Papšun, a kormilo je preuzeo njegov mladi pomoćnik David Švarga, koji nije promenio stil igre tima, a rezultati kluba, bar do sada, nisu pogoršani. U prvom kolu kvalifikacija ekipa nije imala problema sa Florom pobedivši je prvo sa 1:0, a potom i 3:0, dok je u prvom kolu poljskog prvenstva tim iz Čenstohove savladao Jagjeloniju sa 3:0. Karabag je veštiji borac u evropskim bitkama. Ovaj tim nije imao problema u prvom kolu kvalifikacija sa Linkolnom iz Gibraltara, pobedivši u dva meča ukupnim rezultatom 6:1. Puleni Gurbana Gurbanova igraju dobro u napadu, ali ipak, u obračunu sa poljskim timom, spadaju u autsajdere.

LUDOGOREC - OLIMPIJA (SREDA, 20.45), KEC 1,57

Posle katastrofalnog početka sezone, Ludogorec je počeo da se oporavlja. Ekipa iz Razdgrada je izgubila od Balkanija 2:0 na gostovanju u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a potom na startu šampionata od novajlije Levskog iz Krumovgrada (1:3). Posle toga, tim se skupio i uspeo je prvo da savlada sve Balkani sa 4:0, a zatim trijumfuje u ligi protiv Etra 5:0. Olimpija Ljubljana prolazi kroz teška vremena. Prošle sezone, Albert Rijera, bivši glavni trener, prvi put je posle pet godina napravio šampionski tim, ali se početkom leta trener posvađao sa upravom i odlučio da napusti kormilo. Zamenio ga je Portugalac Žoao Enrikes, a još nije jasno kako će ekipa igrati sa njim i da li će moći da se održi borbeni duh kakav je bio prošle sezone. Olimpija je u prvom kolu eliminisala letonsku Vamijeru sa dve pobede od 2:1, dok je na startu prvenstva Slovenije istim rezultatom poražena na gostovanju Kopru.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara