Robert Levandovski (©Reuters)
Robert Levandovski (©Reuters)

Poljuljana Barsa, Levandovski zaboravio kad je postigao gol u Primeri

Vreme čitanja: 3min | sre. 31.01.24. | 10:52

Šampion Španije posle poraza od Viljereala i najave Ćavijevog odlaska na leto, na Monžuiku danas (19.00) čeka sve bolju Osasunu. Rajo Valjekano 11 godina bez pobede protiv Atletika

Šampion je poljuljan. Barselona je u nokdaunu posle poraza za vikend od Viljareala (3:5) na Monžuiku. Đirona i Real imaju dvocifrenu prednost, pa je titula verovatno nemoguća misija. Ništa od dinastije Ćavija Ernandeza. Mladi stručnjak je najavio odlazak na leto, a prethodnih nedelja mnoga trenerska imena su se dovodila u vezu s velikanom sa Nou Kampa.

Barsa nije uspela da osvoji Superkup Španije, ispala je iz Kupa kralja od Atletik Bilbaa, u šampionatu je daleko od odbrane krune, pa ostaje još samo šansa za trofej u Ligi šampiona, mada Barsa ne spada u pet-šest favorita za osvajanje “ušatog pehara”.

Izabrane vesti

Na Monžuki (Nou Kamp se renovira) večeras (19.00) dolazi Osasuna u odloženom meču 20. kola Primere. Ove sezone je problem odbrana Katalonaca koja prima veliki broj golova. Robert Levandovski nije u formi, posti već pet kola.

ROBERT LEVANDOVSKI DAJE GOL OSASUNI - KVOTA U MOZZARTU JE 2,10.

Tim iz Pamplone je u naletu, osvojio je sedam bodova na tri prethodna kola, pa je sada na 12. poziciji i ne mora da brine za opstanak tim srpskog veziste Darka Brašanca.

Ćavi se susreće sa velikim brojom izostanaka. Nema i dalje Ter Štegena, Baldea, Injiga Martinza, Serhija Roberta, Havija, Rafinje i Markosa Alonsa, a povređenima se prošle nedelje pridružio i Portugalac Žoao Feliks. Nekadašnji as Benfike i Atletiko Madrida je doživeo povredu članka pre četiri dana protiv Viljareala.

19.00: (1,40) Barselona (5,00) Osasuna (9,00)

Brašanac je najavljen na klupi za rezeve. Van stroja je Hima Avilja i Ruben Penja. U prvom delu šampionata, Barsa je dobila Bikove u Pamploni sa 2:1. a gol odluke pet minuta pre kraja delo je Poljaka Levandovskog. U Superkupu počektom godine bilo je 2:0 za šampiona Španije, a golove su dali Levandovski i mladi Jamal.

Atletiko zaostaje 11 bodova za Đironom, a 10 za Realom, ali četa Dijega Čola Simeonea se ne odriče bopbe za tron. Ima dva vezana trijumfa, tri u prethodna četiri kola , a na Metropolitano večeras (21.00) dolazi gradski rival Rajo Valjekano koji je u donjem delu tabele, a čini se da ne mora da brine oko opstanka u nabolljem društvu.

21.00: (1,50) Atletiko Madrid (4,10) Rajo Valjekano (7,00)

Simeone ne može da računa na povređene Lemara, Himeneza, Aspilkueta i Vitola, dok su gosti bez pomoći Beba i Sisea koji su sa svojim reprezentacijama na Kupu afričkih nacija. Lopez ima kartone, dok je Mendez povređen.

Tim iz Valjekasa, predgrađa Madrida, još peče sedmica na početku sezone. Atletiko je pobedio u gostima sa čak 7:0. Skoro 11 godina Rajo nije dobio gradskog rivala, odnosno na 15 utakmica. Jorgandžije imaju 12 pobeda, uz tri remija.

--------------------------------

Sve utakmice španske Primere možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

--------------------------------

PRIMERA – ODLOŽENI MEĆEVI 20. KOLA

Sreda

19.00: (1,40) Barselona (5,00) Osasuna (9,00)

21.00: (1,50) Atletiko Madrid (4,10) Rajo Valjekano (7,00)

Četvrtak

21.00: (7,00) Hetafe (4,00) Real Madrid (1,58)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Robert LevandovskiBarselonaOsasunaPrimeraŠpanija

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara