Posle Pešića i Andrija Radulović bi mogao u Mađarsku, u igri 600.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.23. | 10:05

Mladi Crnogorac će se pojaviti na prozivci Baraka Bahara, ali čeka se konkretizacija posle sa Fehervarom, bivšim Videotonom

Crvena zvezda je, bar za sada, jedini konkretan novac u prelaznom roku zaradila izvozom u Mađarsku. Čeka se samo da Aleksandar Pešić podigne zeleno-beli dres Ferencvaroša kako bi se ozvaničio transfer težak 1,5 miliona evra.

Ide ka tome da još jedan fudbaler sa platnog spiska srpskog šampiona karijeru nastavi u komšiluku, samo što bi mladi krilni fudbaler Andrija Radulović mogao da zaduži opremu Fehervara, odnocno bivšeg Videotona, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Posle odlične sezone u Radniku iz Surdulice, odnosno deset golova u Mozzart Bet Superlige, mladi Kotoranin će se pojaviti na prozivci Baraka Bahara. Čak će, kako se može čuti, otići sa ostatkom ekipe na prvi deo priprema na Zlatibor. Ali postoji ozbiljna šansa da bude transferisan, pre svega zbog žestoke konkurencije na obe krilne pozicije i ofanzivnom delu manevra.

Kada je debitovao za Crvenu zvezdu proleća 2020. godine Andrija Radulović je bio igrač u žiži. Pre toga je pružao zapažene partije u Ligi šampiona mladih timova, odlučio mečeve protiv Olimpijakosa i Totenhema. Međutim, šansu u kontinuitetu nije dobio. Imao je i problem sa mononukleozom, kao i blage razmirice sa čelnicima Crvene zvezde oko produžetka ugovora.

Odradio je staž u Grafičaru, a u najjačem rangu se potvrdio u dresu novosadske Mladosti i na kraju Radnika, gde ga je dočekao starib znanac, Slavoljub Đorđević. Iako će i naredne sezone imati status bonusa, Andrija Radulović teško da bi imao šansu da se nametne Baraku Baharuu sezoni pred nama... Velika konkurencija vlada na obe bočne pozicije, stav kluba je da se kao alternativa Osmanu Bukariju forsira nešto mlađi Nikola Mituljikić...

Zbog toga na Marakani razmatraju da prodaju nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije, koji se na kraju odlučio da igra za Crnu Goru. Najveće interesovanje pokazao je Fehervar. Očekuje se da mađarsku velikan pošalje ponudu vrednu 600.000 evra.

Iza Fehervara je teška sezona. Jedan od najboljih mađarskih klubova jedva je izbegao selidbu u niži rang. Ne tako davno nekadašnji Videoton je bio ozbiljna pretnja Ferencvarošu, blistao pod komandom Marka Nikolića, osvojio nacionalni kup. Inače, reč je o omiljenom klubu predsednika Mađarske Viktora Orbana, sa sjajnom infrastrukturom. Tako da se očekuje novi uzlet.

Možda će Andrija Radulović biti deo slagalice.


tagovi

Andrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara