Traore (© Star sport)
Traore (© Star sport)

Posle zemljotresa u Turskoj, Traore preselio porodicu u Beograd

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.02.23. | 14:46

„Familija je na prvom mestu“, kaže Gordan Petrić

Još se, nažalost, prebrojavaju žrtve razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju, pomoć stiže u te delove sveta, ali po principu „što je sigurno – sigurno je“, veliki broj sportista želi da je na sigurnom. Zato je razumiljiva namera Hamidua Traorea da članove porodice prebaci u – Srbiju.

Vezista iz Malija je prethodna dva dana proveo van Beograda, pošto je uz dozvolu kluba odleteo za Giresun, grad u kome je do letos igrao i odatle sve sebi bliske ljude prebacio u Srbiju. Poduhvat dobija na značaju ako se zna da je snažni fudbaler to učinio povređen.

Izabrane vesti

Traore je imao problem sa zglobom, ali je otišao da dovede porodicu u Beograd iz Turske. Za mene je bitno da je siguran što se familije tiče. Porodica je na prvom mestu. Bio je Hamidu u Turskoj, vratio se u četvrtak, verovatno će trenirati tokom petka, ali u subotu neće biti u stroju. Od ponedeljka hoće“, najavio je trener Gordan Petrić mogućnost da Traore zaigra protiv Šerifa u Ligi konferencije.

Mali problem stručnom štabu Partizana, pred duel sa novosadskom Mladosti, pravi još jedan zadnji vezini, pošto se Kristijan Belić u četvrtak požalio na blago povišenu telesnu temperaturu. Izvesno je da neće igrati Igor Vujačić zbog kartona, menjaće ga Siniša Saničanin, dok će mladi Mihajlo Ilić biti na klupi.

Dobiće Ilić šansu kad se otvori mogućnoist. Ako i ne dobije do juna, predstavlja budućnost kluba i moramo da nađemo prostor da bude perspektiva jednog dana“, dodao je Petrić.


tagovi

Hamidu TraoreGordan Petrić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara