©Reuters
©Reuters

Povratak posle 1.695 dana: Venger prvi put na Emirejtsu od odlaska iz Arsenala (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.12.22. | 21:45

Legendarni Francuz nije kročio na Emirejts od 6. maja 2018. godine, kada je zvanično napustio klub posle 22 godine

Arsen Venger je čovek koji je obeležio jednu čitavu eru u istoriji Arsenala. Utakmice na Hajberiju, a kasnije i Emirejtsu, čitave dve decenije nisu mogle da se zamisle bez legendarnog Francuza na klupi Tobdžija, a onda se došlo do situacije da Venger više od četiri godine nije kročio na stadion svog nekadašnjeg kluba.

Taj post je konačno prekinut večeras na utakmici između Arsenala i Vest Hema, posle tačno 1.695 dana. Vengeru je ovo bio prvi put da se nađe na jednoj Arsenalovoj utakmici od 6. maja 2018. godine, kada je zvanično napustio klub posle 22 godine i 1.228 utakmica. Jasno je da se dve strane nisu baš rastale na prijatesljki način, odnosno da je Vengera ozbiljno zabolelo što je izgubio podršku uprave kluba.

Izabrane vesti

Na današnji meč je došao kao gost, sa funcijom Direktora razvoja FIFA, tako da je sa tribina mogao spokojno da posmatra dešavanja na terenu. Obradovao se već u petom minutu kada je mrežu Čekićara zatresao Bukajo Saka, ali je taj pogodak poništen zbog ofsajda. Raspoloženje mu je još više palo u 27. minutu, kada je Said Benrama postigao vodeći pogodak iz prilično diskutabilnog jedanaesterca.



tagovi

Arsen Venger

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara