Stefan Bajčetić (Reuters)
Stefan Bajčetić (Reuters)

Poziv Bajčetiću da se rehabilituje u svojoj zemlji

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 16:33

Vezista Liverpula je i dalje na listi povređenih

Pre tačno godinu cela Engleska je brujala o Stefanu Bajčetiću. Mladi vezista je 26. decembra dao prvi gol u dresu Liverpula, ubrzo postao starter i veliko osveženje za ekipu engleskog velikana. Ali na proleće je doživeo povredu, morao na operaciju i od tada skoro da nije igrao. Na početku ove sezone je upisao minute tek na dva meča i opet se povredio.

Godinu dana nakon prvog gola u dresu Redsa, o Bajčetiću se sada piše kao o potencijalnom pojačanju Sevilje i Selte. Mediji sa juga Španije tvrde da Sevilja želi španskog vezistu na pozajmicu do kraja sezone. Tim iz Andaluzije ima najgoru sezonu u ovom veku i potrebna su mu pojačanja u januaru. Istovremeno nudi šansu Bajčetiću da rehabilituje karijeru posle sko godinu dana neigranja.

Izabrane vesti

Ali, svoju šansu vidi i Selta. Bajčetić je rođen u Vigu i ponikao u Selti iz koje je sa 16 godina kao veliki talenat otišao u Liverpul. Klub iz Galicije ima posebno mesto u Stefanovom srcu i mogao bi na tu kartu emocija da pridobije mladog vezistu pre Sevilje u kojoj je haotična situacija.

Poslednju reč će dati Jirgen Klop koji od Bajčetića mnogo opčekuje u perspektivi i hrabro mu je pružio šansu prošle sezone. Priznao je tada da ga je preforsirao i da je trebalo pažljivije da mu dozira minutažu. Bajčetić sigurno ima mesto u Klopovim planovima ali možda ne ove sezone i možda bi mu fudbalska rehabilitacija u domovinu više prijala do leta nego borba za minute u Liverpulu.


tagovi

Stefan BajčetićZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara