Poznaješ srpski fudbal? Čeka te prsluk Nenada Lalatovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.04.22. | 09:18

Mozzart vam, pored redovnih nagrada, u novoj rundi Prognozzera donosi mogućnost da osvojite prsluk u kojem iskusni stručnjak predvodi svoj Radnički u borbi za opstanak

Prognozzeri, dobro došli nazad, u 13. kolo jedinstvenog Mozzart takmičenja u pogađanju tačnih rezultata. Runda pred nama biće jedinstvena, značajno drugačija od drugih, jer na meniju su isključivo utakmice iz srpskog fudbala, osam iz Superlige i dve iz Prve lige. Dakle, ljubitelji domaćeg fudbala, vreme je da zablistate.

Razlog za to što je 13. runda Prognozzera nešto drugačija jeste taj što imamo i jedno iznenađenje. Pored redovnih nagrada Mozzart ovog puta deli i pet prsluka kragujevačkog Radničkog u kojima Nenad Lalatović kraj aut-linije energično predvodi Crvene đavole na putu ka opstanku ove sezone. Uslov koji treba da ispunite da biste do njega došli je da pogodite tačne rezultate na mečevima Novi Pazar – Radnički Kragujevac, Napredak – Partizan i Vojvodina – Crvena Zvezda.

Izabrane vesti

U slučaju da više od pet takmičara koji pogode sva tri tačna rezultata, prednost će imati bolje plasirani kladioci na tabeli 13. kola. Ako pak niko ne pogodi tačne rezultate na sve tri utakmice, u opticaju će biti oni sa dva pogotka. Opet, u slučaju da je više od pet takmičara sa po dva pogotka, nagradu će odneti najbolje plasirani na tabeli 13. runde.

PROGNOZZER - 13. KOLO

Subota

16.00: Novi Pazar – Radnički Kragujevac

18.30: Kolubara – Mladost Lučani

Nedelja

17.00: Vojvodina – Crvena Zvezda

18.30: TSC Bačka Topola – Voždovac

19.05: Napredak – Partizan

Ponedeljak

15.00: Radnik Surdulica – Spartak Subotica

16.00: Žarkovo – Inđija

16.00: Javor – IMT

17.05: Proleter – Metalac

18.30: Čukarički – Radnički Niš

Trinaesto kolo Prognozzera počinje u subotu od 16.00 utakmicom Novi Pazar - Radnički Kragujevac, stoga imate dovoljno vremena da napravite stategiju i demonstrirate znanje iz domaćeg fudbala koje bi moglo da vam donese i dve nagrade u ovoj rundi. Pre nego što počnete sa prognozziranjem, potrebno je samo da se registrujete na sajtu mozzartsport.com, što je potpuno besplatno.

Podsetimo, najuspešnijeg tipstera u svakom kolu očekuje nagrada od 20.000 dinara u vidu freebeta, pobednika celokupnog takmičenja 200.000 dinara, takođe u vidu freebeta, dok je ukupni nagradni fond Prognozzera 1.556.000 dinara. Najbliži glavnoj nagradi trenutno je "banjo78" sa 2982poena.

Poene sa jednog meča koji prethodno odaberete moguće duplirati ili uvećati čak tri puta, tako što ćete iskorisiti DŽOKERE. Džoker za dupliranje poena će vam biti na raspolaganju ukoliko uplatite tiket(e) u vrednosti od 1.000 RSD/16 KM na sajtu mozzartbet.com ili mozzartbet.ba, a onaj za tripliranje ako uplatite 2.000 RSD, odnosno 32 KM.

Detaljna pravila igre pročitajte OVDE.

Od uspešnosti samih prognoza zavisi i vaš broj osvojenih bodova. Najviše, logično, donosi pogođen tačan rezultat (50), pa redom pogođen ishod meča (20), pogođen ukupan broj golova (15) i na kraju pogođen broj golova jednog tima (5), s tim da se bodovi ne sabiraju, već se računa pogodak koji nosi najviše bodova.

Budi pobednik, prognozziraj i osvoji vredne nagrade!


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara