Kilijan Embape (Francuska) i Nikolas Zajvald (Austrija)
Kilijan Embape (Francuska) i Nikolas Zajvald (Austrija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Francuzima je dosta brukanja

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 10:28

Pročitajte nekoliko predloga za 22. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 12:00
Australia - New Zealand
ID: 6660745

 

Kladioničarski dan počinjemo duelom „komšija“ (ovo shvatite vrlo uslovno zbog ogromne kilometraže između njih) u kojem je Australija imala mnogo više uspeha, posebno u poslednje dve decenije, tokom kojih zna samo za pobede. U keca ne sumnjamo, a probajte i kombinaciju 1&3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Belgium - Wales
ID: 6660739

Ovo je njihov četvrti međusobni okršaj u poslednjih godinu i po dana. Prethodna dva okončana su rezultatom 1:1, dok je onaj iz marta 2021, odigran u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pripao Belgijancima (3:1). Verujemo da će domaći i sada slaviti uz puno pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
France - Austria
ID: 6660734

Francuzi su u dosadašnja četiri kola osvojil samo dva boda (na gostovanjima Hrvatskoj i Austriji), pa nam je jasno ukoliko ste sumnjičavi kada je ovaj par u pitanju. Međutim, mi nemamo nikakvih dilema - domaći su znatno uspešniji u međusobnim okršajima, te su i sada favoriti.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Turkey - Luxembourg
ID: 6660900

 

Turci, očekivano, imaju maksimalan učinak i tako bi trebalo da ostane do kraja takmičenja jer su i od drugoplasiranog Luksemburga znatno kvalitetniji. Domaći umeju da se raspucaju, pa keca iskombinujte sa 3+ ili pokušajte sa duplom pobedom, za šta je kvota zaista primamljiva.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.75)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Croatia - Denmark
ID: 6660706

Danci u Zagreb dolaze kao lideri u grupi, međutim, Hrvatska obiluje kvalitetnim pojedincima, koji su poslednjih nedelja igrali sjajno u svojim klubovima. Pritom, Vatreni su slavili u junu u Kopenhagenu, pa je realno da trijumfuju i na svom terenu. Golove bolje preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 20:45
Lithuania - Faroe I.
ID: 6660902

Litvanija je vezala pet poraza, četiri u ovom takmičenju i jedan u prijateljskom susretu sa Republikom Irskom, dok su Farani uz trijumf nad ovim rivalom osvojili i bod u Luksemburgu. Svi ishodi su realni, ali vredi probati sa X jer je kvota odlična. Ako sumnjate, birajte 0-2.


Konačan ishod

Tip: X (3.05)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 16:00
Kazakhstan - Belarus
ID: 6660897

 

Sa tri pobede i remijem Kazahstanci vode u ovoj grupi, a mi moramo da budemo iskreni: očekivali smo Slovake na toj poziciji. U junu u Novom Sadu bilo je 1:1, sada verujemo u keca, ali i malo pogodaka. Nama je kvota na konačan ishod dovoljna, a vi razmotrite i kombinaciju.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 20:00
Suriname - Nicaragua
ID: 6665443

Mnoga značajna imena svetskog fudbala ili su rođena u Surinamu ili vode poreklo odatle, ali su igrala za Holandiju. Ovo važi i za selektora Arona Vintera, kojem je ovo debi na klupi nacionalnog tima. Verujemo u efikasan okršaj, ali je konačan ishod pametnije preskočiti.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara