PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Kvota na Hajduk baš mami, verujemo u Vošu i Astanu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.07.21. | 12:17

Pročitajte nekoliko predloga za 22. jun

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:30
Sutjeska - Maccabi T.A.
ID: 5708315

Crnogorski predstavnici brzo završavaju učešća u Evropi. Teško da će Sutjeska moći da uradi nešto više, osim da bude dobar sparing partner Makabiju iz Tel Aviva. Izraelski tim je isklesan u Evropi, ima veliko iskustvo i sve sem pobede bi bila prvorazredna senzacija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
Copenhagen - Torpedo Zhodino
ID: 5707887

Ovde je stvar prilično jasna. Kopenhagen godinama igra zapaženu ulogu u Evropi. Redovan je učesnik Lige šampiona ili Lige Evrope, i sve sem ubedljive pobede Danaca bila bi prvorazredna senzacija. Očekujemo da Kopenhagen reši pitanje pobednika u prvom poluvremenu.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.38)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 17:30
Panevezis - Vojvodina
ID: 5704154

Vojvodina nije impresionirala protiv Crvene zvezde, ali je defanzivnom taktikom stigla do cilja. Možda malo natežemo navijački, ali stvarno verujemo da je kvalitet na strani tima Slavoljuba Đorđevića. I da Voša ima snage da napravi dobar rezultat. I pored toga što za Panevežis igraju uglavnom stranci.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
Suduva - Rakow
ID: 5708313

Poljski klubovi, ne računajući Leh, nemaju velike rezultate u Evropi poslednjih godina. Rakov nema ni mnogo iskustva u Evropi, iako je nesumnjivo kvalitetniji od Suduve.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.82)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
Hajduk - Tobol Kostanay
ID: 5707783

Hajduk je delovao impresivno u pripremnom periodu. Međutim, brzo su Bili počeli sa starim lošim navikama. Sezonu su otvorili remijem protiv Lokomotive, ali... Sigurno je hrvatski predstavnik bolji od Tobola i za očekivati je da pred dobro popunjenim Poljudom steknu kapital pred revanš u dalekom Kazahstanu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Molde - Servette
ID: 5707114

Mečevi Moldea su prilično efikasni. Predstavnik Norveške igra uvek na gol više, čak i zanemarujući odbranu. Kada tome dodamo i dobru sezonu lidera norveškog prvenstva, jasno je što očekujemo vrlo zanimljiv meč. Sa mnogo golova.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.2)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 15:00
Astana - Aris
ID: 5708151

Ovde tipujemo na malo iznenađenje. Astana ove sezone igra vrlo dobro, sa druge strane Aris je bio neubedljiv u pripremnom periodu. Kada tome dodamo i veliku vremensku razliku i dug put. Kec je sasvim relna opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara