©Reuters
©Reuters

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Real podiže formu pred Liverpul

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.02.23. | 10:32

Pročitajte nekoliko predloga za 5. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
RUMUNIJA 1 | 14:30
Dacia Mioveni - Sepsi
ID: 4525

„Fenjeraš“ je vezao remi i dve pobede i ne bi bilo iznenađenje da zabeleži novu, bez obzira na to što je gost u gornjem delu tabele. Sepsijev prošlonedeljni meč sa U. Krajovom prekinut je zbog ksenofobičnog skandiranja sa tribina.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 20:00
Cluj - FCSB
ID: 4527

Kluž je nedavno ubedljivo savladao glavnog konkurenta u borbi za čelnu poziciju, ekipu Farula, i u sjajnom raspoloženju ulazi u derbi sa svojim tradicionalnim rivalom, koji je u prošlom kolu izgubio baš u Konstanci. Kec je izgledan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Hansa - Hamburger
ID: 3056

Već smo pomenuli da je Hanza na samoj sredini, ali da joj to ne daje nikakvu sigurnost. Drugoplasirani Hamburger ima dva boda manje nego Darmštat i jedan više nego Hajdenhajm, tako da je ovo još jedan meč sa “zacrtanom” dvojkom.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Galatasaray - Trabzon
ID: 5365

Trabzon sporadično pruža partije koje su mu proletos donele titulu. Njegovu ulogu preuzeo je upravo Galatasaraj, koji tako igra da bi sve osim keca u jednom od najvećih turskih derbija bilo veliko iznenađenje. Tip za golove je 2-4.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 14:00
Mallorca - Real Madrid
ID: 4006

Kako se bliži dvomeč sa Liverpulom u Ligi šampiona, tako raste zabrinutost među pristalicama Reala zbog promenjivih partija njihovih miljenika. No, Majorka ne može da se pohvali uspesima protiv najjačih rivala i dvojka je neizbežna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 18:30
Sociedad - Valladolid
ID: 4008

Sosijedad je u prošlom kolu srećno izvukao 0:0 na Santijagu Bernabeuu, ali remiju sa Galaktikosima ne gleda se “u zube”. Zato bi bilo neozbiljno ako bi pokvarila utisak u susretu sa nedoraslim Valjadolidom, tipovi su kec i 1&0-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 20:45
Olympique Marseille - Nice
ID: 5034

Dueli rivala sa Azurne obale oduvek su nabijeni emocijama, a Marseljci su ti koji su iz njih mnogo češće izlazili uzdignutih glava. Takav scenario i sada je najizvesniji, uprkos sve boljim Nicinim partijama. U obzir dolazi i 1&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 18:30
Gent - Genk
ID: 1826

Otkako ga je početkom oktobra iznenadio Serkl, Gent je kod kuće zabeležio četiri pobede i dva remija i to je jasno upozorenje vodećem Genku. Ali, Štrumpfovi i te kako umeju da se pogoste na Gelamko Areni, tipovi su KI2VPP2 i X2&2+.


Konačan ishod

Tip: 2 (3)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara