(@Reuters)
(@Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Rijeki se otvorio put na vrh

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.02.24. | 11:46

Pročitajte nekoliko predloga za 4. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Napoli - Verona
ID: 7845568

U oktobarskom duelu na Bentegodiju Napolije je pobedio sa 3:1. Sav posao gosti su završili za manje od sat vremena, da bi kasnije utešni gol za Veronu dao Darko Lazović. Iako se aktuelni šampion trenutno nalazi tek na devetom mestu, plasman u Ligu šampiona je dostižan i tim iz donjeg dela tabele ne bi trebalo da bude veliki problem.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Inter - Juventus
ID: 7845563

I jedni i drugi su u odličnoj formi i igraju efikasno, ali kada je reč o derbijima Serije A, tu tradicionalno nema mnogo golova. Posebno ne kada je titula na talonu. S obzirom na to da je ovo susret dve najbolje odbrane u prvenstvu, kao i da je u prethodnih pet međusobnih okršaja postignuto najviše dva gola po meču, ni ovaj put ne bi trebalo očekivati goleadu.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.67)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:00
Benfica - Gil Vicente
ID: 7845446

Zbog odložene utakmice Famalikao - Sporting, Benfiki su se otvorila vrata prvog mesta Primeire. Dodatan vetar u leđa daje remi trećeplasiranog Porta sa Rio Aveom. Lisabonski Orlovi imaju lepu priliku da preuzmu tron pa se očekuje da ju je iskoriste. Gostu su popravili formu i pobegli od zone ispadanja, međutim, čeka ih veoma teško gostovanje.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.5)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1 | 15:00
Rijeka - Istra 1961
ID: 7845593

Hajduk je u poslednje četiri utakmice osvojio samo tri boda. U subotu su Splićani remijem u Osijeku omogućili Rijeki da se vrati na prvo mesto pošto je razlika samo jedan bod. Riječani su u naletu, imaju tri uzastopne pobede, a čeka ih okršaj sa pretposlednjim timom na tabeli, koji iza sebe ima dva poraza i jedan bod iz prethodne tri utakmice. Utisak je da će na tome ostati i posle ove utakmice.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.93)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Arsenal - Liverpool
ID: 7845160

Derbi vikenda u engleskom fudbalu igra se u severnom delu Londonda, gde će Arsenal ugostiti Liverpul. Redsi su nakon emotivne objave Jirgena Klopa da odlazi iz kluba pregazili Norič, pa Čelsi. I Arsenal iza sebe ima dve pobede, kojima je isplivao iz krize nakon tri poraza. Nema sumnje da nas čeka uzbudljiv meč, ali zbog emotivnog faktora koji je trenutno izražen u svlačionici, gosti bi mogli da imaju prednost.


Poluvreme - Kraj

Tip: X-2 (7.25)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Besiktas - Trabzon
ID: 7845853

Promenljiva forma i česte promene trenera izbacile su Bešiktaš iz trke sa vodećim tandemom Fenerbahče - Galatasaraj, a u međuvremenu je crno-bele iz Istanbula prestigao i Trabzon. Razlika je jedan bod, a forma oba tima loša. Trabzon ima jedan bod iz poslednja četiri kola, a Bešiktaš četiri. Delovalo je da je dolazak Fernanda Santosa prijao ekipi, ali je usledio pad. Ova utakmica mogla bi da bude prekretnica i prva pobeda nad Trabzonom nakon više od tri godine, jer Bešiktaš nesporno ima kvalitetne pojedince u svojim redovima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 17:30
RB Leipzig - Union Berlin
ID: 7845515

Ovo je jedan predlog za hrabre. Lajpcig je u padu forme, ima tri poraza u tri utakmice od početka godine, dok je Union osvojio četiri boda, uz tesan poraz u Minhenu od Bajerna sa 0:1, i uspeo da ispliva iz zone ispadanja. Rasterećen igranja u Evropi, posle ispadanja iz Lige šampiona, berlinski klub sada će se posvetiti ostanku u Bundesligi. Čak i bod u Lajpcigu bio bi značajan korak na tom putu.


Dupla šansa

Tip: X2 (2.8)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 15:00
Man.Utd. - West Ham
ID: 7845154

Vest Hem je bez poraza u prethodnih šest utakmica Premijer lige, ali i bez pobede u poslednjih pet mečeva računajuči sva takmičenja. Junajted je vezao dve pobede, a ima ih tri, uz jedan remi u poslednja četiri okršaja, međutim, ekipa Erika ten Haga i dalje ne deluje kao tim za koji se može sa sigurnošću reći da je favorit u nekom od duela sa rivalima iz gornjeg dela tabele. S obzirom na to da Čekićari imaju dve pobede u prethodna dva okršaja sa Junajtedom, trebalo bi biti oprezan i možda izbeći igranje na "keca" u ovom susretu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.63)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara