Nenad Lalatović, trener Radničkog iz Niša (©MN Press)
Nenad Lalatović, trener Radničkog iz Niša (©MN Press)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Brđani spremni za keca protiv Lalatovićevih Meraklija

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.22. | 10:30

Pročitajte nekoliko predloga za 3. oktobar...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:00
Cukaricki - Radnicki Nis
ID: 6685325

Fudbaler Radničkog, Nikola Štulić, postigao je već devet golova, taman koliko i Čukin Mohamed Badamosi sa kojim deli prvo mesto na listi najefikasnijih igrača Mozzart Bet Superlige. Sastav Čukaričkog je kompletniji o čemu svedoče i četiri pobede uzastopce i to uz gol razliku 12:1, zbog čega idemo na keca, mada će Nenad Lalatović napadačkom formacijom pokušati da eskivira naš predlog.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Verona - Udinese
ID: 6685894

Malo ko je mogao da pretpostavi da će Udineze posle poraza od Milana i remija sa Salernitanom režirati niz od pet pobeda. Izabranici Andree Sotila u fenomenalnoj su formi, a poslednji u nizu poklekao je Inter (1:3) te će Verona imati nezahvalan zadatak da im stane na put. Mi ćemo ovde ipak izbeći klasičnu dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Leicester - Nott.Forest
ID: 6686238

Lester je u Premijer ligi bez osvojenog boda šest kola, dok je Notingem Forest praznih šaka ostao na poslednja četiri meča. Uprkos vrlo lošim rezultatima domaćin je favorit danas, a dodatni motiv predstavljaće im bebruarski poraz (1:4) u FA Kupu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Rayo Vallecano - Elche
ID: 6686170

Tim iz Valjekasa u idealnoj je prilici da stigne do dragocenih bodova na svom terenu protiv Elčea koji je sa jednim osvojenim bodom u šest gkola i samo dva postignuta gola rano istakao kandidaturu za put u Segundu. Zbog toga verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
BUGARSKA 1 | 16:30
CSKA Sofia - OFK Pirin
ID: 6686236

Tim Saše Ilića porazom na strani od Levskog (1:2) prvi put u sezon je ostao praznih šaka, a u prvom susretu posle pauze pokušaće da se vrati na pobednički kolosek. Šanse za ovu kombinaciju po nama su velike, pa vrebamo unosan pokušaj.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&2-6 (2.25)
Vredi probati
DANSKA 1 | 19:00
Nordsjaelland - Randers
ID: 6685914

Derbi kola u Danskoj doneće susret dve najboljeplasirane ekipe. Dueli ova dva tima po tradiciji donose neizvesnu borbu, a niz međusobnih duela u kojima su oba kluba postizala makar po gol okončan je u februaru susretom mirnih mrža.            


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.6)
Fiksevi dana
ABA LIGA | 18:00
FMP - Mega MIS
ID: 6685117

Srpski derbi u prvom kolu ABA lige. FMP ulazi u ovaj meč kao favorit. Ekipa Nenada Stefanovića je dovela nekoliko kvalitetnih igrača tokom leta, pre svega Trenta Frejžera, dok je Mega ponovo najmlađa ekipa u ligi sa novim trenerom Markom Baraćom. Ovaj prelaz zato smatramo skoro pa siguricom.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.9)
Fiksevi dana
VTB LIGA | 19:00
Lok.Kuban - Mba
ID: 6694437

Lokomotiva je tokom priprema prikazala promenljivu formu, ali protiv današnjeg protivnika ne bi smela da izostane pobeda. U timu je i Ivan Paunić koga je mučila povreda, a ukoliko sve bude kako treba, mogao bi nekadašnji reprezentativac da ima ozbiljnu ulogu u timu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 18:00
Macva - Zlatibor Cajetina
ID: 6693520

Mačva je u seriji od dva remija, 11. je na tabeli, ali protiv fenjeraša, Zlatibora iz Čajetine neće imati šta da se preračunava. Igraće domaćin na pobedu protiv tima koji je do sada sakupio svega devet bodova i debelo poljuljao samopouzdanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara