Komentari na vest

Znakovi na terenu za povratak Juventusa u vrh: Tijago Mota do 2027!

j

je_suis_ronaldo

pre 4 meseca

do godine aBd 5. na tabeli....ovo je nas trojanski konj...forza Inter
R

Raffa

pre 4 meseca

Vracamo vas na fabricka,a to je trece mesto pa na dole. Da nije bilo onog oduzimanja bodova i neigranje LS vec sledeca sezona bi vam bila katastrofalna. Raduj se jos malo navijacu malog kluba.
A

Adriano Inter

pre 4 meseca

U februaru 2025 ce da popije otkaz
S

Sempre Ac Milan

pre 4 meseca

Malo previše optimizma oko juventusa,mota mora da se dokaže u velikom klubu kao juve,svi ovi igrači koji se pominju su dobri i ništa više od toga(isto važi i za Milan) tako da inter ostaje i dalje korak-dva ispred!Nisam optimista kako za moj Milan tako i za juve teško da mogu da se takmiče sa interom!!!
I

Inter

pre 4 meseca

Ni ja ne znam sta da ocekujem od Mote. Imao je dobru sezonu sa Bolonjom, ali cesto se desava da neki "osrednji tim" napravi bum u jednoj sezoni, pa posle toga dodje restart. Nije Mota bio neki vanserijski trener, niti je belezio neke vanserijske rezultate u odnosu na tim koji je vodio, tako da je pitanje sts ce Mota uraditi u Juventusu. Videcemo kako ce se Juventus pojacati, tako da su za mene oni poprilicna nepoznanica.
J

Juve

pre 4 meseca

pa upravu si doneklen a ko to ima u Italiju vrhunske igrace imaju svi po par nijedan tim nema startnu postavu sve vrhunski igraci evo Inter je bio najaci prosle sezone pa je par igraca u startnu imo prosecni ali ako je dobar sistem i oni bolje funcionisu eto ti Damjan Acerbi Miketarijan Oavard Tiram sve su to dibri igraci ali nijedan nije klasa ko sto su him Lautaro Barela Bastoni Dimarko Cakanoglu ali ti uz ove se uigraju i funcionise bolje vido si preproslu i proslu sezonu Intera skoro isti tim cak po imenima su bili tad i jaci ali su losiju sezonu imali negro proslu treba to vremena da se sve uigra Inter verovatno startere nece menjati ko Juve vise ce rezerve menjati pa i Milan misim da ce menjati tim vise Inter moje misljenje naredne sezone da ce biti bolji u evropu losiji u ligu misim osvojice manje bodova moze da se desi i sa 85 da ce biti dovoljno za titulu e misim da ce liga biti zanimljivija nego prosle god ima par trenera ofanzivniji su primer Mota u Juve De rosi u Romu u odnosu na pocetak prosle sezone pa i Conte u Napoli Milan je tu negde sa trenerom slican fudbal ce biti ko i prosle
I

Inter

pre 4 meseca

Juve@ ta pretprosla sezona (prva od odlaska Kontea) je bila ona sezona kada se Inter morao rastati od Hakimija, Lukakua, Eriksena i Kontea. Tesko da bi bilo koja ekipa mogla da se oporavi kada toliko kvalitetnih igraca ode. Uspeli su tu sezonu sami da upropaste i prepuste titulu Milanu. Zatim, tim se nije drasticno menjao u prosloj, ali Inter je bio jos gori. Krucijalno u ovoj sezoni je bilo to sto se Inter resio mnogih ispodprosecnih igraca (D'Ambrozio, Galjardini, Corea...) i napokon pojacao klupu, tako da tempo nije padao kada na red dodju izmene, cak se i pojacavao ritam. Inter je promenio 12 igraca prosle sezone. Slazem se sa tobom da ce Inter sledecu sezonu biti nesto losiji u ligi, ds ce malo vise prebaciti fokus i na LS. Prethodne dve sezone uopste nisu bile neizvesne sto se tice Skudeta, mislim da sledece sezone nece biti bas tolikog odstupanja.

elmagico

pre 4 meseca

mogo je jos godinu ovamo... Bolonja moze bas da nastrada u LS ako bude jaca grupa
I

Inter

pre 4 meseca

Nema grupa u LS, svi su na jednoj tabeli. Ali ja mislim da Bolonji sledi povratak u realnost, cak i da je Mota ostao tu tesko bi ponovili ovakvu sezonu.
N

Nemanja021

pre 4 meseca

Vidim da je lista želja Kalafijori, Daglas Luiz, Kopmejners, Grinvud i da se produži ugovor Rabiou što su sve vrhunski potezi. Uz momke kao što su Di Gregorijo, Bremer, Gati, Kambijaso, Lokateli, Fadjoli, Kijeza, Jildiz, Sule, Vlahović, Juventus može stvarno puno. Mlada i jako talentovana ekipa. Da ne govorim ako Pogba dobije spor i vrati se fudbalu što izgleda uopšte nije isključeno. Sve u svemu najava boljih dana za klub i kroz par sezona pametnim potezima očekujem borbu za titulu.
R

Raffa

pre 4 meseca

Nemoj Pogbu molim te da s pominjes. Decko je odustao od ozbiljnog fudbala pre par godina i ne namerava da se vraca.
К

Кљаки

pre 4 meseca

Велики експеримент Јувентуса. Без жеље да потцењујем Болоњу али Јувентус је друга прича. Биће занимљиво видети шта и колико може.
S

Sferopulosov Fmp

pre 4 meseca

Ako dodje Zirkze, sa Vlahovićem i Kijezom biće mnogo golova.
G

Goran1204

pre 4 meseca

Srecno...Forza Juve

Pule

pre 4 meseca

Drago mi je,nisam navijac nekog kluba u Italiji ,al juve sa njim moze dosta vise ,sto se napadackost stila tice ,malo da pojaca roster ,imam osecaj da ce Vlahovic da pokida sa njim

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

Kidaće zajedno do 3.mesta
R

Rale97

pre 4 meseca

Mislim da je Mota idealan menadzer za Real Madrid a Anceloti za Juve...
m

ma jašta

pre 4 meseca

Baš će Mota kao bivši igrač Barse doći u taj odvratni klub.
H

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

pre 4 meseca

Čuj Anćeloti za Juve, a nije za Real, čovek sve osvaja sa Realom i to dok traje zamena starih za mlade igrače. Kakva italijanska raspala liga, ko da ode da trenira Hajduk iz Splita.
I

Inter

pre 4 meseca

Ma jasta@ Pa Mota je bio i igrac Intera i clan one legendarne generacije koja je uzela Tripletu, pa evo sad je dosao u Juventus.