Remo Frojler (Atalanta) i Kalibu Kulibali (Napoli)
Remo Frojler (Atalanta) i Kalibu Kulibali (Napoli)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Biće burno u Bergamu

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.02.21. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 10. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 20:45
Atalanta - Napoli
ID: 5379292

To što je njihov prvi okršaj u polufinalu Kupa Italije završen bez pogodaka bilo je prilično iznenađenje pošto i jedni, i drugi obično igraju veoma efikasno. Sada imaju manje prostora za kalkulacije, pa očekujemo da će utakmica imati drugačiji scenario. Naša preporuka je GG.

 


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.62)
Vredi probati
ENGLESKA - FA KUP | 21:15
Everton - Tottenham
ID: 5379099

Radi se o derbiju osmine finala FA kupa, a i jednima, i drugima pobeda je neophodna da bi popravili samopouzdanje pred nastavak šampionata. Pritom, goste iz Londona sledeće sedmice očekuje susret sa Volfzbergerom u šesnaestini LE. Svi ishodi su realni, ali nama kec “preteže”.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 21:00
Sevilla - Barcelona
ID: 5379554

Na Seviljinom učinku u poslednja dva meseca je samo jedna mrlja, poraz od Atletika u Madridu. Barselona je u međuvremenu imala i uspone, i padove, biće na velikom iskušenju i ne bi nas začudilo da izgubi, ali uz golove na obe strane. Ako volite da rizikujete, odaberite keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.15)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 18:30
Swansea - Man.City
ID: 5379096

Svonsi igra odlično, bori se za promociju, ume da se raspuca... Ali, jedno je biti takav protiv ekipa iz Čempionšipa, a sasvim drugo kada vam „svrati“ jedan od glavnih pretendenata na titulu u Premijer ligi. Dvojka je sigurna, a mi vam preporučujemo hendikep pobedu gostiju.


Hendikep pobeda

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
BELGIJA - KUP | 20:45
Club Brugge - Antwerp
ID: 5379013

Obe ekipe su u odličnim formama - Antverpen je nanizao četiri, a Klub Briž čak devet pobeda i sigurnim korakom gazi ka odbrani titule, a gledaćemo ga i u nastavku Lige Evrope. Pritom, i tradicija je na njegovoj strani. Stoga je favorit u duelu od kojeg očekujemo 2-4 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:00
Reading - Brentford
ID: 5379105

Ovo je duel najboljeg napada i jedne od najčvršćih odbrana Čempionšipa i neko od njih moraće da popusti. Oba rivala igraju sjajno, pa su svi ishodi u “opticaju”, no Brentford je u poslednja tri kola postigao 14 pogodaka, te nam se čini da je najbolje da se opredelite za GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.55)
Za izbegavanje
BRAZIL 1 | 01:00
Sao Paulo - Ceara CE
ID: 5379029

Uh kakav par. Pogled na tabelu mogao bi da vas zavara – domaći su četvrti, što je pozicija koja ih vodi u Kopa Libertadores, ali u poslednje vreme igraju loše i vezali su šest kola bez pobede (uz samo dva remija). Pritom, njihova prethodna dva duela završena su 1:1. Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.73)
Fiksevi dana
HOLANDIJA - KUP | 20:00
Ajax - PSV
ID: 5379255

 

Ajaks je tokom januara imao veoma težak raspored, ali se ispostavilo da su Kopljanici bez potrebe strahovali pošto su vezali šest pobeda u različitim takmičenjima. Jedina utakmica koju u 2021. nisu dobili bio je remi sa PSV-om, ali verujemo da će sada ispraviti tu “grešku”.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.82)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara