Robert Levandovski (Bajern) i Ris Džejms (Čelsi)
Robert Levandovski (Bajern) i Ris Džejms (Čelsi)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Bajern nastavlja da melje

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.20. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 8. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 16:30
Club Brugge - Charleroi
ID: 5010111

Klub Briž je neuspešno započeo etapu u kojoj brani titulu - porazom od Antverpena u finalu Kupa, koji je bio posledica iznenađujuće loše partije. Šarlroa i te kako ume da bude nezgodan, ali tradicija najavljuje keca, pa je to naš izbor, mada je i KMB 1&2+ vrlo primamljivo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
ŠKOTSKA 1 | 16:00
Motherwell - Dundee Utd.
ID: 5010180

Ovo je prvi njihov susret posle nešto više od četiri godine pošto je Dandi Junajted nastupao u Čempionšipu. Madervel je u prethodnom, nekompletnom prvenstvu slično igrao i kao domaćin, i kao gost, a sada ćemo mu dati malu prednost (iako gosti imaju bolji međusobni bilans).


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 17:30
Tambov - Rostov
ID: 5010429

Tambov se u minulom prvenstvu izvukao „za dlaku“, dok je Rostov posle pauze beležio loše rezultate, ali je ipak izborio plasman u Evropu. Kvalitet je na strani gostiju, a posao bi trebalo da im olakša i to što se meč igra u Saransku. Mi bismo kvotu pojačali kombinacijom sa 2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.7)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 1 | 15:00
Waterford - Cork City
ID: 5010169

Kork Siti je poslednjih nekoliko godina redovno bio u vrhu tabele, a 2017. je osvojio i titulu (koja mu je bila treća). Ovaj šampionat počeo je izuzetno neubedljivo – ima samo tri boda – međutim, mogao bi svakog trenutka da se “probudi”, te je bolje da preskočite ovaj par.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Barcelona - Napoli
ID: 5010119

Barselona je pod ogromnim pritiskom. Sezonu je završila bez trofeja u domaćim okvirima, a mediji su se više bavili nesuglasicama u ekipi i problematičnim odlukama uprave, nego igrama. Zbog toga ona nije apsolutni favorit protiv Napolija, mada kec preteže nad ostalim ishodima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Bayern - Chelsea
ID: 5010120

Bajern je krajem februara slavio na Stamford Bridžu veoma ubedljivo (3:0), a potom je i u nastavku prekinute Bundeslige igrao fenomenalno. Čelsi je sezonu okončao prošlog vikenda razočaravajućim porazom u finalu FA kupa, pa kada se sve sabere verujemo u novi trijumf Bavaraca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 15:00
Khimki - CSKA
ID: 5010305

Svega dve nedelje pošto je odigrao poslednju zvaničnu utakmicu (finale Kupa protiv Zenita), klub koji se posle više od decenije vratio u elitu igra protiv još jednog „teškaša“ ruskog fudbala. Dvojka nema alternativu, iako Armejci nemaju dovoljnu količinu svežine za nove napore.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 19:00
Standard - Cercle Brugge
ID: 5010110

Serkl je drastično promenio igrački kadar i novi trener, Englez Pol Klement imaće Sizifov posao da „skocka“ ekipu. Zato bi ovo trebalo da bude najsigurniji kec prvog kola, a nagoveštava ga i tradicija. Možete da ga uparite sa 2-4 pošto je kvota na tu kombinaciju primamljiva.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara