Darko Lazović (Verona) i Mateo Darmjan (Inter)
Darko Lazović (Verona) i Mateo Darmjan (Inter)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Inter ispravlja kiks iz Đenove

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.01.24. | 11:41

Pročitajte nekoliko predloga za 6. januar…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 13:45
Sunderland - Newcastle
ID: 7781592


U pitanju je veliki lokalni derbi, a s obzirom na forme očekuje nas uzbudljiv okršaj, iako se rivali nalaze u različitim ligama. Dok je Sanderlend u poslednje vreme zabeležio nekoliko dobrih partija, Njukasl je vezao četiri poraza u svim takmičenjima. Ipak, očekujemo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 16:00
Stoke - Brighton
ID: 7781587


Mada na prvi pogled to ne deluje tako, ovo bi moglo da bude neugodno gostovanje za ekipu Brajtona pošto je član Čempionšipa Stouk u poslednje vreme izrazito sklon nerešenim rezultatima. Ipak, kvalitet Galebova morao bi da donese dvojku, ali sumnjamo u više od dva pogotka.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 18:30
Middlesbrou. - Aston Villa
ID: 7781586


Midlsbro je u prethodnih nekoliko nedelja igrao prilično sigurno, ali je godinu počeo porazom od Koventrija. Ovde apsolutna prednost pripada ekipi koja zauzima drugu poziciju na tabeli Premijer lige. Njihovi poslednji okršaji bili su efikasni, a i sada očekujemo goleadu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.53)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 12:30
Inter - Verona
ID: 7781579


Inter je razočarao i navijače i kladioce odigravši u prethodnom kolu samo 1:1 na gostovanju Đenovi. Time je dozvolio Juventusu da mu se ozbiljno primakne, zbog čega zaista ne bi smeo da sebi dopusti novi kiks. Kec je siguran, a kombinacijom sa 2-4 pojačajte kvotu na njega.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.67)
Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 17:00
Espanyol - Getafe
ID: 7781723


Hetafe je 2024. započeo pomalo neočekivanim porazom od lokalnog rivala Rajo Valjekana, koji ga je verovatno uzdrmao uoči gostovanja Espanjolu, na čijem terenu nije pobedio više od deset godina. To je razlog da reskirate i da poverenje poklonite drugoligašu ili probajte 1X&GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.75)
Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 18:00
Elche - Girona
ID: 7781729


Pred kratku pauzu drugoligaš Elće je zapao u krizu i pokvario učinak na stadionu Martinez Valero, što bi Đirona, iza koje je polusezona iz snova trebalo da iskoristi i nastavi putovanje kroz ovo takmičenje. Ima uslova i za 1+I&1+II, ali vam mi preporučujemo da gađate dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 20:00
Alaves - Betis
ID: 7781727


Alaves je jedan od klubova protiv kojih Betis voli da igra, tako da dvojka ima blagu prevagu, uprkos porazu Andalužana na gostovanju Selti u sredu, prvom u domaćim okvirima posle tri i po meseca. Tu je i Mozzart kombinacija X2&0-3 za one koji malo zaziru od konačnog ishoda.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.6)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:00
Ankaragucu - Trabzon
ID: 7781753


Ankaragudžu je nanizao četiri remija, odnosno pet kola bez poraza, a tolika je i Trabzonova serija prvenstvenih gostovanja sa kojih se vratio makar sa bodom. U tom kontekstu čini nam se da su svi ishodni realni, iako gosti imaju mnogo bolji međusobni bilans. Preskočite ovaj par.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara