Liroj Sane (Bajern)
Liroj Sane (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Bavarci na mlazni pogon

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.10.20. | 11:00

Pročitajte nekoliko predloga za 27. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Wycombe - Watford
ID: 5171686

Dvojka na ovoj utakmici definitivno je sigurica kola. Vikomb se vrlo loše snašao u Čempionšipu (ima svih sedam poraza), dok je Votford dosadašnjim partijama istakao kandidaturu za vrh tabele (u subotu je nesrećno ostao bez sva tri boda). Odbrana domaćih ume da bude darežljiva.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Lok.Moscow - Bayern
ID: 5172469

 

Priznajemo da nas je Lokomotiva iznenadila prošle nedelje, ne toliko što je odolela Salcburgu u gostima, koliko time što je konačno odigrala efikasan meč. I ovaj bi mogao da ode u 4+, ali će većina pogodaka biti u mrežu Moskovljana, koji su za vikend kiksirali u prvenstvu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&4+ (1.55)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Shakhtar - Inter
ID: 5172468

Šahtjor se pobrinuo za najveće iznenađenje prvog kola, savladavši Real u Madridu. Sada mu dolazi avgustovski dužnik iz polufinala LE (0:5) koji se nada novom trijumfu, međutim, domaćima je poraslo samopouzdanje u proteklih nedelju dana, pa je GG3+ bolji izbor nego dvojka.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.8)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Atalanta - Ajax
ID: 5172461

Da Ajaks u subotu nije kao gost "razmontirao" nesrećni VVV Venlo - sigurno znate da je bio 13:0 - predložili bismo vam keca zbog sjajnih partija koje je Atalanta prikazala u LŠ u poslednjih godinu dana. Ovako se i ovde ograničite na GG3+, pošto su svi ishodi jednako realni.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.43)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
M' gladbach - Real Madrid
ID: 5172460

Prvenstveni poraz od Kadiza, a zatim i onaj od Šahtjora pre nedelju dana (oba na domaćem terenu) dodatno su ustalasali atmosferu u Real Madridu. Međutim, subotnja pobeda u El klasiku smirila je situaciju i gosti u ovaj duel ipak ulaze kao favoriti. Očekujemo i GG, pa kombinujte.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&gg (3.1)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Olympique Marseille - Man.City
ID: 5172466

Mančester Siti, jedna od najbolje rangiranih ekipa u LŠ ni izbliza ne igra u skladu sa očekivanjima, ali i nekadašnji prvak Starog kontinenta ima povremene padove (poraz od Sent Etjena na domaćem terenu i Olimpijakosa u Pireju u 1. kolu). Kada sve sagledamo, ipak biramo 2&2-3.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.5)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Blackburn - Reading
ID: 5171683

Domaći su bili raspucani u prva dva kola, ali oktobar im nije prijao. Međutim, čak i da do "gaženja" Koventrija u subotu (4:0) nisu vezali loše rezultate, ne bi bili favoriti protiv lidera. Reding ima šest pobeda i remi, a kvota na dvojku apsolutno je vredna poverenja u goste.


Konačan ishod

Tip: 2 (3.6)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:00
Ipswich - Gillingham
ID: 5171681

Ipsvič ima šest bodova više i trenutno je u vrhu tabele, dok je gost vezao tri poraza, od kojih dva kod kuće. Na prvi pogled, ovde je situacija jasna, ali, domaći su u padu forme, izgubili su u prethodna dva kola (istina, u subotu na gostovanju lideru), pa bolje preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara