Martin Kampanja (Urugvaj) i Roberto Firmino (Brazil)
Martin Kampanja (Urugvaj) i Roberto Firmino (Brazil)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Montevideo, dvojku si video

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.11.20. | 10:55

Pročitajte nekoliko predloga za 17. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 23:55
Uruguay - Brazil
ID: 5214332

Rivalitet Urugvaja i Brazila možda nema intenzitet koji vlada između njih i Argentine, ali svakako spada među najveće u svetu. Gosti će biti bez sveže povređenog Nejmara, no i bez njega pripada im uloga blagog favorita. Ukoliko sumnjate u dvojku, opredelite se za puno golova.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Za izbegavanje
ENGLESKA 5 | 20:45
Eastleigh - Wealdstone
ID: 5214531

U pitanju je veoma neugodan par. Istli ima pet bodova manje nego protivnik, ali je odigrao i dve utakmice manje. Gosti su u vrhu tabele, što im daje razloge za optimizam. Pritom, vezali su pet prvenstvenih trijumfa. Kada se sve uzme u obzir izbegavanje deluje najrazboritije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Croatia - Portugal
ID: 5214551

Portugalci, osvači premijernog izdanja LN neće imati priliku da brane trofej. Izabranici Fernanda Santosa izgubili su u subotu na svom terenu od Francuske, ali u ovaj meč ulaze opušteni, za razliku od domaćih koji bi mogli da ispadnu iz Lige A. Možda je GG najbolja opcija.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.75)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 20:45
Montenegro - Cyprus
ID: 5214893

Bod viška u odnosu na Luksemburžane i osećaj blagog zadovoljstva Kiprana koji su u subotu baš protiv njih ispunili jedini cilj - slavili su posle 13 meseci - stavili su Hrabre sokolove u idealan položaj. Domaći nisu nikad izgubili od ovog protivnika, što uvećava šanse za keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP JUŽNA AMERIKA | 01:30
Peru - Argentina
ID: 5214331

Kad nema kapitena i golgetera Paola Gerera i drugog najboljeg strelca Džefersona Farfana, nema ni dobrih ostvarenja Peruanaca. Obojica su povređeni, pa iako Argentina ne blista dvojka ima prevagu, dok tradicija (koja je takođe na strani Albiselestija) nagoveštava i 2-4 gola.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
France - Sweden
ID: 5214545

Pobedom nad Portugalijom Francuzi su obezbedili prvo mesto u grupi i plasman na završni turnir Lige nacija. Šveđani su iste večeri trijumfovali nad Hrvatima i tako stekli nadu da bi mogli da izbegnu eliminaciju u slabiji rang. Kada se sve sabere, verovatno je 3+ najizglednije.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.95)
Vredi probati
LIGA NACIJA A | 20:45
Spain - Germany
ID: 5214547

 

Nemci u ovaj duel ulaze sa bodom više nego domaćin, što znači da su sve opcije otvorene. Selektor gostiju Joakim Lev sklon je eksperimentisanju sa sastavom na utakmicama ovog tipa, a Španci će verovatno da zapnu kako bi se iskupili za neke skorašnje kikseve. Pokušajte s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
LIGA NACIJA C | 20:45
Luxembourg - Azerbaijan
ID: 5214889

Iza Azerbejdžanaca su tri meča bez golova, što svedoči o tome da su bezopasni koliko i čvrsti i sumnjamo da će ovaj da bude efikasan. Luksemburgu bi pobeda i kiks Crne Gore mogli da donesu prelazak u grupu B, zbog čega vredi razmotriti keca. Kvota na njega zaista je vredna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara