Predsednik Grafičara posetio LA Galaksi i pregovarao o saradnji dva kluba

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.01.24. | 17:19

Slobodan Govedarica se susreo sa Jovanom Kirovskim

Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica boravi u poseti Los Anđeles Galaksiju, jednom od najpoznatijih američkih fudbalskih klubova.

Cilj posete je saradnja dva kluba, jer je Grafičar prepoznatljiv kao riznica talentovanih fudbalera. Iz kluba sa Senjaka kažu da su ponosni što doprinose stvaranju igrača, kako za prvi tim Crvene zvezde i reprezentaciju Srbije, tako i za klubove "liga petice".

Izabrane vesti

„Zahvalio bih se svima u LA Galaksiju na izvanrednom gostoprimstvu, pre svega fudbalskoj legendi Jovanu Kirovskom, koji na izuzetno profesionalan način sprovodi ličnu viziju i prenosi bogato iskustvo. Razgovarali smo o potencijalnoj saradnji Galaksija i Grafičara, kao i eventualnim pozajmicama. Krasi nas atribut da smo klub koji okuplja najtalentovanije mlade igrače u Srbiji, od kojih kasnije nastaju vrhunski asovi. Radimo sistemski, jer su fudbalerima omogućeni optimalni uslovi za razvoj i promociju u seniorsku konkurenciju. Ponosni smo jer doprinosimo stvaranju igrača kako za prvi tim Crvene zvezde i reprezentaciju Srbije, tako i za klubove iz liga petice. Uostalom ljudi iz LA Galaksija su već upoznati sa transferom Fol Falua u francuski Rems“, istakao je Slobodan Govedarica.



tagovi

Grafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara