Predstavljen Tanasijević, čeka se Mijatović

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.02.24. | 18:08

Njujork Siti potvrdio dolazak štopera iz subotičkog Spartaka

Jedan od dvojice željenih Srba je predstavljen u Njujork Sitiju.

Američki klub u vlasništvu Siti grupe je potvrdio dolazak srpskog štopera Strahinje Tanasijevića iz subotičkog Spartaka u transferu vrednom 330.000 evra. Tanasijević je potpisao saradnju do kraja 2025. godine uz opciju da se produži do 2027.

Izabrane vesti

Tanasijeviću je ovo drugi odlazak u inostranstvo pošto je 2018. iz Rada otišao u Kjevo iz Verone koji ga je potom slao na pozajmice u Rad i Pariz da bi potom prešao u Čukarički. Posle toga je igrao za novosadsku Mladost i pomenuti Spartak.

Očekuje se da Tanasijevićevim stopama uskoro krene i mladi Zvezdin napadač Jovan Mijatović za kojeg je poslata ponuda od 8.000.000 evra fiksno plus bonusi i procenti od naredne prodaje. Pregovori su trajali nedeljama, Zvezda je prva prihvatila ponudu a onda i mladi napadač. Na društvenim mrežama se oprostio od Zvezde i čeka se samo zvanična potvrda transfera.

Njujork Siti je u vlasništvu arapske Siti grupe čiji najpoznatiji član je Mančester Siti. Siti grupa već godinama kupuje mlade igrače sa svih strana sveta i razvija ih u nekom od klubova u njenom vlasništvu poput pomenutog Njujorka, ali i Đirone, Troe, Palerma, Lomela... Retki od njih su uspeli da se tim putem dokopaju dresa Građana ali su neki u pomenutim klubovima napravili lepe karijere i transfere.


tagovi

Strahinja TanasijevićNjujork Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara