Preokret: Pjanić pristaje na smanjenje plate i ostaje u Barseloni

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.08.22. | 04:14

Mundo Deportivo piše da je Pjanić pronašao odličnu komunikaciju sa Ćavijem tokom turneje u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i da je spreman da se bori za mesto u timu, a sa druge strane ne želi da pravi nikakve smetnje klubu

Selili su Miralema Pjanića ovog leta u Napoli i Juventus, još prošle sezone je išao i na pozajmicu u Bešiktaš, ali deluje da bi konačno mogao da se skrasi u Barseloni. Kako piše dobro upućeni Mundo Deportivo, iskusni vezista je spreman da smanji platu kako bi ostao u Barseloni. Deluje da će se na taj način naći pozitivan dogovor između dve strane.

Isti izvor piše da je Pjanić pronašao odličnu komunikaciju sa Ćavijem tokom turneje u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i da je spreman da se bori za mesto u timu, a sa druge strane ne želi da pravi nikakve smetnje klubu.

Izabrane vesti

Ćavi ga je nedavno pohvalio posle utakmice sa Juventusom, gde mu je dao dobru minutažu, a ovaj mu uzvratio odličnom partijom.

"Mnogo mi se dopao, odlično je tražio prostor. Poseduje jedinstvenu viziju igre, on je sjajan igrač. Videćemo do kraja prelaznog roka, izuzetan je tehničar", rekao je Ćavi.

Rečima trenera bio je oduševljen i fudbaler iz Bosne i Hercegovine, koji sa Barselonom ima ugovor do leta 2024. godine.

"Ćavi je za mene uvek bio uzoran vezni fudbaler. Gledao sam ga sa divljenjem, on je jedan od najbljih svih vremena, rad sa njim je poseban", rekao je Pjanić.

Konkretno, kada se radi o primanjima, koja iznose negde oko 12.000.000 evra na godišnjem nivou, Miralem Pjanić je još prošle godine pokazao fleksibilnost kada je pristao na smanjenje u jeku pandemije virusa korona, dok se zbog prelaska u Bešiktaš odrekao čak 60 odsto svojih primanja. Dakle, i ovoga puta je spreman za ustupak samo kako bi konačno dobio pravu šansu da se dokaže u jednom od najvećih klubova na planeti.


tagovi

Miralem PjanićĆavi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara