Komentari na vest

Preporođeni Lids mogao da pokori Old Traford, na kraju se tresao za bod

p

protočni bojler

pre oko 1 godinu

Ovaj Junajted kao Mrtva Patka . Niđe veze nema . Šta je ovo . Ne pomaže im ni da dođe za vlasnika Mask .
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Mrzitelji Junajteda..tek ce da ga mrzite od sledece sezone..novi vlasnici,novi igraci..plakace te od muke
G

Gost0909999

pre oko 1 godinu

muslis junajted ima da place od muke
g

gostx

pre oko 1 godinu

O cemu ti zemo pises pa slabije ekipe i jesu tu dabi se na njima uzimali bodovi ali isto tako i gubili Manchester odigro dobro jesu im poklonili dva gola nije bilo lako nadoknadit Lids vreba iz kontre ceka neku gresku plus Manchester igro bez 4 kljucna igraca Cazemira Antony Bisaka Eriksen normalno svi su ocekivali pobjedu bolje i bod nego nist pozzzzz
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Kao sto sam rekao kad su pobedili Siti - igraju takav fudbal sa kojim ce uz srecu i motivaciju dobijati jake ekipe, a gubiti bodove protiv slabijih. I to se vec posle par kola pokazalo tacnim. Budu li vezali 3 bez pobede, narocito ako uleti neki poraz, vratice se tamo gde su bili pre ove njihove sumanute talicne serije.
c

cylo

pre oko 1 godinu

Kakva sreća druže, Leeds ovde imao više sreće nego pameti, dali dva gola iz par šansi, United mogao 5 barem ali opet nisu imali završnicu. Ja razumem da ne volite ili mrzite neki klub ali ovoliko da niste objektivni, samo ako niste gledali United možete da lupite da je samo srećom imao onakve rezultate.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Lupetas gluposti, pa sve slabije ekipe su i dobijali. I ovde je Lids imao vise srece nego pameti, ocigledno je da nisi gledao utakmicu.
@

@cylo

pre oko 1 godinu

Kako da daju 5 bez opasnih šuteva u okvir gola,nabili statistiku šutirajući iz svih mogućih pozicija ,očajni pokušaji
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Dobra utakmica, Lids kao i sve slabije ekipe zatvorio sve prilaze i vrebao iz kontri, i kako neko rece i imao srece i uspeo da zabije dva komada. Slicna utakmica kao Zvezda protiv Vose, dominirali pola sata pa pad koncentracije, i Vosa iz prve sanse zabi gol, tako i ovde. Ali to je greska trenera, vise nego igraca, ako vidi da se ekipa muci da probije odbranu, kao ovi juce, onda se ne ide od gola od noge do noge, nego se igra na duge lopte, gde se gadja centarfor koji odlaze lopte krilima ili sredini, i odatle se otpocinje napad. Sinoc odbrana ne moze da se spoji sa srednjacima, jer su srednjaci stajali previsoko, a ovi iz Lidsa napravili visok presing na odbranu, pa odbrana nije mogla izneti loptu. E tu se vidi ko je dobar trener a ko ne, moras da menjas taktiku u trku, a ne tvrdoglavo forsiras jedno te isto, sto je veoma lako da se procita. Mogu reci da je i Junajted imao dosta srece sto je vratio rezultat, to ide vise na individualnu klasu igraca nego na trenerevu taktiku.
G

Goran83

pre oko 1 godinu

Ja pade tiket 165000,da je sudija gledao var kod drugog gola lidsa ja bih sad pevao.
G

Gostinelli

pre oko 1 godinu

Da su imali još kojeg Holanđanina, Gaychester bi možda i dobio
d

dadaaa

pre oko 1 godinu

opet briljirao verghorst , povedi ga i kući sa sobom pošto ti je standardniji od ukućana , ćelavac je nula i to će da shvate navijači junajteda kad tad ,sve igrače što je tražio i doveo su bačene pare i ne može se pouzdati u njih verghorst,entoni,malasija , jedino se malo koprca ovaj martinez ali i on je preplaćen i sve holanđani ili iz holandske lige
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Zanemaricemo Eriksena i Kazemira? Pritom Martinez odlican, ne znam sta pricas. Malasija klinac i ono sto je pokazao ove sezone obecava. Nije lepo pricati gluposti...
d

dadaaa

pre oko 1 godinu

Kazemira nije on tražio nego im je ispala prilika da dovedu svetsku klasu i to bi uradili hteo on to ili ne,ovi navedeni su očigledno njegove "želje" jer ih veže jedna stvar - holandija ,a eriksen je doveden besplatno i sa njim se pregovaralo pre dolaska haga,ne znaš šta ti se dešavalo u klubu koji pratiš mene bi bilo stid
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Da, sigurno je prihvatio da mu dovede igrace koje ne zeli, ne pricaj svasta, nemoj se sramotiti.
d

dadaaa

pre oko 1 godinu

Ko ne bi želeo kazemira u ekipi čoveče,pa nije lud da odbije tu priliku
G

Gost2

pre oko 1 godinu

Manchester bio bolji i ako rez pokazuje drukcije nije lako nadoknadit dva gola dasu igrali ova cetiri igraca Cazemiro, Antony, Eriksen,Bisaka pogotovo Cazemiro Lids bi primio pet komada,Fred opet lose odigro mnogo greski pozzzz
h

hahahahaha

pre oko 1 godinu

Entoni hahah
g

gostx

pre oko 1 godinu

Cazemiru tri utakmice zabrane igranja zbog onog crvenog protiv Palasa katastrofa Eng Sudije za pohvalu pozzzz
g

gost

pre oko 1 godinu

Bod je osvojio iskljucivo sudija koji je sudio na levelu LingLonga
n

nedano

pre oko 1 godinu

Totalno promasena prva postava. Al lik ne kapira, vec sa istom izlazi drugo pol i prima opet na startu gol. Veghorst totalno odsjecen i mislim da mu je ovo bila zadnja prilika u startnih 11. Vidi se da kaska u odnosu na druge igrace. Ovdje su izgubili 2 boda zbog veznih igraca. Fres i Sabitzer se krili od lopte, bas su imali problema oko organizacije napada. Declan Rice im mora biti prioritet ovo ljeto.
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

A Rajs je inače sjajan organizator.
n

nedano

pre oko 1 godinu

Pa majstore moras imati igraca ispred stopera tipa Rodri, Buskec, Partey da iznose loptu. Ovi veceras se sakrili svi i samo se stoperi dodavali i nabijali loptu.
G

Gr8

pre oko 1 godinu

Ne mogu zaista da poverujem da iko moze da pomisli da ovakav United moze da parira Sitiju, a kamoli Arsenalu i da se bori za titulu.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Niko realan to i nije pomislio, niti je to bio cilj ove sezone. Ali sta znaci "ovakav"? Lids vise srece nego pameti, 3 puta presli centar. Mnogo bolje je odigrao Junajted ovu utakmicu, nego npr. Arsenal protiv Evertona, ali desava se da ne pobedis.
G

Gost@trololo

pre oko 1 godinu

Pa to "3 puta predji centar daj 2 gola" je upravo Junajtedova igra. Danas je bila ona klasicna, ko se maca laca od maca i strada.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

To je mozda bila Junajtedova igra protiv Arsenala i Sitija, koje su jace ekipe u ovom momentu, ali sve ostale su bili dominantniji. Ok, nisu pobedili, ali su igrom to svakako zasluzili. Jednostavno se desava da nekada ne pobedis.
g

gr8

pre oko 1 godinu

United ide u dobrom smeru konacno. Sto je mnogo bitno i dobro za PL. Moje skromno misljenje je da imaju kvalitet i da se nadigravaju. A ne samo bunker protiv trenutno boljih ekipa,naglasavam trenutno. Iskreno je ona utakmica protiv Arsenala bila sramna,Arsenal bio 3 klase bolji...steta sto tu United nije odigrao bolje i imali bi 3 ekipe u borbi,posle duze vremena.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Vidi, za tu utakmicu se apsolutno slazem, ali i sa takvom igrom, nisu bili daleko da izvuku bod. U svakom slucaju, ne pravi se zakljucak na osnovu jedne utakmice i to utakmice protiv vodeceg tima, u gostima. Jasno je da je Junajtedu cilj top 4, niko normalan se nije nadao tituli, prosto je nerealno da se tako nesto desi u prvoj sezoni kada dodje novi trener. Nisu je osvojili ni Pep, ni Klop, pa nece ni Ten Hag, nista strasno.
c

cylo

pre oko 1 godinu

@gr8 kako je utakmica protiv Arsenala bila sramna? United je bukvalno bio jednak do 70 minuta, i onda je stigao umor gde je Arsenal imao veci odmor jer nije imao uktamicu u toku nedelje, tacno se video premor. To je ta najbitnija razlika bila, kakav crni sram, da li ste realni?!
o

ogi1410

pre oko 1 godinu

Koliko je samo odvratna ova ekipa Mancestera pocev od Bruna pa do Lisandra koji namjerno udara kopackom u lice Bamforda, inace Meslie je ozbiljna rupa, da imaju drugog golmana imali bi makar 7/8 bodova vise, ETH ozbiljan trener koji izigrava Gvardiolu pa stavlja desnog beka Malasiu na lijevog...i nadam se da ste se salili kad ste rekli da je ova skupina preplacenih padavicara kandidat za titulu. COYG
k

kadinjača

pre oko 1 godinu

Zezaš se za Malasiju?
N

Nikos1988

pre oko 1 godinu

U gomili gluposti jedino tacno sto si rekao je da Ten Hag glumi Gvardiolu
S

Slanina

pre oko 1 godinu

Stvarno svako moze da komentarise fudbal...
E

Engleski nogomet

pre oko 1 godinu

Ja mislim da su odvratniji prepotentni navijači Arsenala koji kao prvi na tabeli komentarišu United, umjesto da nakon 100 godina uživaju u lijepom periodu...
O

Ogi1410

pre oko 1 godinu

Apsolutno ne, ko vam je kriv kad vi mislite da je ova ekipa dobra... A imali su srece jer su se provukli par utakmica i sto su ostali katastrofalni inace ne bi vidjeli top 4.
O

Ogi1410

pre oko 1 godinu

Jos nesto, sigurno je i za ovo Ronaldo kriv kao i za 10 godina bez trofeja :)))
E

Engleski nogomet

pre oko 1 godinu

Po toj logici ni Arsenal ne bi vidio prvog mjesta jer su ostali loši. Bravo majstore!
O

Ogi1410

pre oko 1 godinu

Arsenal je dobar jer ne preplacuju igrace i ti igraci daju sve od sebe a ne kao ove preplacene zvijezde... Arsenal je ove godine prosuo samo 10 bodova a ne bi ni toliko prosuli da je sviran cisti penal protiv Njukasla i da nije ponisten cisti gol protiv Mancestera...
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Mozda bi imao i manje, da je vec u prvom kolu sviran cist penal za Palas, ali to nemoj spomenuti. Takodje, protiv Junajteda je bio cist faul, pa Odegard nije ni takao loptu, samo udario Eriksena po nozi. Razumem da navijas za Arsenal, ali treba biti realan. Sto se tice Njukasla, tu se slazem, ali isto tako ni Junajtedu nije sviran cist penal protiv bas Njukasla, a isti takav penal su sudili par nedelja kasnije. Malo realnosti nije na odmet.

Falični Tom

pre oko 1 godinu

Koliko fali Junajtedu Kazemiro. Kao da nema 5 igrača tako duva. Sabicer odigrao odlično ali vidi se da nije to njegova prirodna pozicija. Melije je pod obavezno za sledeći prelazni rok. Ne znam da li je ikada u istoriji fudbala igrao igrač koji se toliko naloži protiv nekog kluba koliko on za Junajted. Dečko svaku utakmicu barem 3 čista gola spasi. Henderson je dobar golman ali nekako nemam osećaj da je on materijal za prvog golmana dok Melije me svaki put oduševi. Veghorst po meni za sad ništa ali nekako ni ne dobija toliko prilika. Imaš klasičnog sidraša u ekipi probaj neku akciju na njega. Danas je po meni Junajted imao dosta i sreće jer je Lids pored golova imao i nekoliko dobrih šansi ali i mnogo nesreće. Nema izgovora ali ja stvarno ne znam šta je danas Firpo još trebao da uradi za drugi žuti karton. Vezani grubi faulovi i opet ništa. Mnogo više je Junajted izgubio od dva boda i to može tek kasnije da se vidi.
D

David A

pre oko 1 godinu

To sto si rekao za Firpa vazi za Martineza.
G

Gost988

pre oko 1 godinu

Ovaj ten hag ako izbori sa ovakvom ekipom top 4 je genije...ali i ostali timovi kiksaju pa će mu to olakšati...kazemiro im je sad pola tima, a ovaj dvometraš u napadu samo da popuni prvih 11...uz još par igrača na ljeto i uz ovaj sistem koji se uspostavlja biće tu ozbiljnih rezultata.
M

MarkoDJ1987

pre oko 1 godinu

Lids je danas imao 12 igrača na terenu… posto Fred kao da nije igrač Junajteda. Ali nije on kriv, borben je, dosta trci… ali u prazno. Ne zna jedan pas da pogodi. Plus Dalot vrlo slab, iako je imao asistenciju. Mogao je i Junajted do tri boda da je Garnaco iskoristio neku od sansi. Ali zaslužen bod Lidsa… Junajted je sam kriv sto se doveo u tu situaciju da juri bod kod kuće.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Kakav naslov,kakav bre Lids,ljudi imali 3 suta na gol i dva gola. Junajted kontrolisao celu utakmicu,sta su sve promasili i da se onaj klinac na golu Lidsa nije razbranio laganih 3-0,3-1 za Junajted.
k

kkkk

pre oko 1 godinu

Haha ljudi dali 2 gola,mnogo ti je jak komentar..😂😂
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Ajde bezi bre jos kod drugog gola Lidsa cista ruka i u nastavku daju gol i posle kao Junajted guraju sudije.
r

roni

pre oko 1 godinu

no entoni no parti
M

Makks

pre oko 1 godinu

Junajted bi dobio ovaj Lids iz zone ispadanja da Ronaldo ne kvari atmosferu u svlacionici.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Upucaj se.
k

kkk

pre oko 1 godinu

Bogami po igri tamo u Aziji,vreme mu je da okaci kopacke o' klin..