Komentari na vest

Prepotentne šeprtlje lete sa Mundijala: Nekad su Nemci bili ozbiljan tim, sad samo prah i pepeo (VIDEO)

p

prti

pre preko 1 godinu

Zato sto su to nekada bili Nemci ovo danas su Turci, Arfikanci, Bliski istok.. Nemaju u timu vise od 3 Nemca.
m

magnus

pre preko 1 godinu

Kada bi se gledao suvi talenat ovaj tim je kvalitetniji od onog koji je osvojio titulu 2014. ali kada se prica o TIMU i ozbiljnosti igraca, ne moze se porediti. humels nikad ne bi radio sta ridiger radi. lam je bio spreman da pogine, kao i kedira dok se danasnji setaju. realno zasluzili su da ispadnu
Z

Zoran011

pre preko 1 godinu

Danas ćemo videti šta je prava "prepotencija".
m

milutin 15

pre preko 1 godinu

utakmicu je počelo 7 igrača Bajerna,a ova 4 što nisu iz Bajerna su mnogo slabiji od stranaca iiz Bajerna,a Bajerm u LŠ ispadne od Viljareala,znači ipak je tu jako upitan kvalitet,Nemačka ima mnogo problema,nestali su veliki timovi bundes lige,veliki fudbalski centri,HSV,Salke,Nirberg,Bremen,Kajzers.Štutgart,,,,,, cela istočna Nemačka sem Lajpciga ne postoji,sve spalo na Bajern,ubila se draž bundes lige,oni moraju korenite promene da urade.
R

Ricardo

pre preko 1 godinu

Ruku na srce(usta) ,davno mi nije bilo drago sto je neko ispao kao sto je nemačka. Svaka čast za Japan,pravi samuraji. Pozz
A

A obrnuto?

pre preko 1 godinu

Nije sportski radovati se tuđem neuspehu. Onda moraš biti spreman da podneseš radovanje naših neprijatelja ako nas pobede Švajcarci.
G

Gggo

pre preko 1 godinu

Nije Tuluz, vec Lens
s

samo pitam

pre preko 1 godinu

Kako se to samo kod Nemaca prebrojavaju tamnoputi igrači ( kojima je, uzgred, jedan roditelj Nemac), a kod Francuza i Engleza previđaju takvi igrači koji to po oba roditelja nisu?
0

069

pre preko 1 godinu

Gosn novinaru, pre 8 godina, nije NEKAD. To je samo jedan veliki odmor u istoriji fudbala. Ne brinite, evo njih na EP 2024. u punom sjaju.
A

Antonije05

pre preko 1 godinu

Njemačka je sama sebe izbacila, jerda su bili sposobni pa da krenu totalno ofanzivno i povedu sa 3,4 gola u prvom poluvremenu onda se ni Spanci nebi opustali protiv Japana ,jer bi mogli pretpostaviti da bi Njemačka dala jos 3-4 gola u drugom. Ovako su kod 1:0 prvo znali da je skoro nemoguće dati u drugom jos 6 golova. Njemačka isla na laganu pobijedu racunajuci bar na minimalno neriješeno Spanaca i sama sebe izbacila. Drago mi je sto su ispali ali realno po kvalitetu puno bolji od ovih nekih sto su prošli.poz
s

shulz

pre preko 1 godinu

ne vidim sto se spanija ovoliko pljuje (a zasluzeno se pljuje) a ne pljuje Njemacka koja sa njima igra na bod, da bi se u zadnjem kolu rijesavalo, kako su ocekivali al malo su se preracunali, spanci su poznati kalkulatori i oni ce ovo uvijek uraditi, da je sportski nije, al cilj opravdava sredstva.
p

pikenrol

pre preko 1 godinu

Ovi što prebrojavaju krvna zrnca (čini mi se da svaki put isti komentarišu), treba da znaju gde to vodi i kako se to zove. A, na stranu, što nije ni istina. Sane Gnabri, Musijala - majke Nemice. Ridiger, Kerer - očevi Nemci. Šta onda nije u redu? Boja kože? E, kad se gleda boja kože, znate li onda kako se to zove?
h

he, he

pre preko 1 godinu

Brate, stalno poturaš ove komentare kako nisu to pravi Nemci, a sad si se ulogovao 16 puta da podržiš sam sebe. Ajde, oladi malo.
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Nemačkog mentaliteta u reprezentaciji nema odavno,još od Švajnija i ekipe,ovde u ekipi je najmanje Nemaca,promenili su kod navike,mentalitet,izgubili su prepoznatljivost ,harizmu,nisu ništa. Liga im se svodi na Bajern,trgovačku Borusiju i razvojni klub Lajpcig..nema Borusije M.,Kelna,Štitgarta.,Hamburgera..svaki navedeni klub je imao 2-3 ozbiljna reprezentativaca..Mateus,Feler,Klinsman,Litbarski,Ton,Augentaler..Da se ne vraćam nazad na Brajtnera,Begenbauera... strašan je pad Nemaca. Nisam protiv mešanja nacija to je neminovnost čovečanstva ali će se sve promeniti..mi joś igramo samo sa našima i dobri smo iako se stalno pljuju naši momci ,zamislite sad kad nemamo ni jednog beka da naturalizujemo 2 brza i kvalitetna crnca?? Šta bi onda rekla nacija serbska? Napred Srbija
t

th14

pre preko 1 godinu

Namesteno je da nemci ispadnu od prvog kola kad su stavili ruke da usta, umesto da igraju fudbal oni se posvetili politici a nemaju 2 grama mozda a ni mnogo nemaca u ekipi al bitno da znaju za traku sa dugom i da stave ruku preko usta i treba da ispadnu...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Nema veze naplatiće Maroko ovo nameštanje. Karna je kučka.
a

artur2

pre preko 1 godinu

Prosjecna reprezentacija,lupali ste mi minuse kad sam pisao ispanuce u grupu sa slotenbergom,syleom pi..prosli mundijal sam pogodio da ispadaju 17kvota,ovaj je bila samo 6..prosjecna reprezentacija
h

hrvoje

pre preko 1 godinu

Evo ja sam gledao dogovoreni meč 1982 između zapadne nemačke i Austrije. Samo jedan rezultat im je odgovarao i tako je završilo, A Alžir je ispao, nezasluženo. Ali zato im je Rabah Mađer sve to naplatio sa Portom 1987 i uvalio im ga petom.
k

kako da ne

pre preko 1 godinu

Nije isto! Ne podvaljuj. Gledao si ti mnogo utakmica koje su odigrane nerešeno kada je to odgovaralo obema ekipama. Ovde je favorit namerno izgubio. Ok, to je njihovo pravo. A, da li će se isplatiti, videćemo. I još nešto. Fudbal je to. Sreća igra veliku ulogu. Da je Sane u polednjem minutu iz one kontre dao gol Španiji, sad bi se pisali hvalospevi o Nemačkoj. Nije Belgija slabija od Maroka i Hrvatske, tako se nsmestilo Lukakuu. Zato manje teških reči, sve je to igra.
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Liga im je smece i odmah propadas kao i holandija nema vise svajnija klosea ozila kana
P

Pap

pre preko 1 godinu

Zato sto im je liga smece zato i SK prenosi samo njih.
Q

Qyc

pre preko 1 godinu

Glupani. Trebali su da drže 2:2 do samog kraja i onda puste Kostariku pošto oni ljigavci španci očigledno kalkulišu. Lekcija nad lekcijama da nikad ne smeš da se uzdaš u drugoga. Ja sam ubeđen da Brazil sutra pušta Afrikance.
D

Da, kako da ne

pre preko 1 godinu

Mi smo im velika pretnja pa ce uraditi sve da nas izbace a poguraju Svajcarsku. Smesan si
D

Druže

pre preko 1 godinu

Nismo im nikakva pretnja, ali možda imaju nameru da nas izbace zbog povrede Nejmara. Ko zna koji njihov motiv može da bude. Smešan si ti jer ne vidiš da svi živi kalkulišu i muljaju. Ni Švabe nisu ono što su bili možda upravo i zbog toga što nisu sve Švabe. Pozdrav.
Q

Qyc

pre preko 1 godinu

Zašto misliš da ne bi hteli da nas izbace? Ja baš mislim da bi to uradili zbog povrede Nejmara. Nismo ga štedeli. To da smo pretnja to si ti pomenuo i stavio mi reč u usta, tako da nemam šta ni da komentarišem.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Ma da, kako da ne Španci (i italijani) najveći mufljuzi u fudbalu - sportu u istoriji. Al ovoliko očigledno je već za kaznu ispadanja diskvalifikacije, bukvalno ! Plus VAR soba priznaje gol Japanu iz gol auta, sve očigledno, jad i beda. Tako su i 1982 kad su bili domaćini i sa nama u grupi, mi ih razbijamo, Pižon i društvo, pa onda da bi sigurno prosli grupu sudije im sviraju penal VAN kaznenog samo da bi pobedili, tradicija se nastavlja. Kakvo bre S.P., kakvi bakrači, ovo je skandalozno, ali blago rečeno.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Dakle, Nemacka je nebitna Fifi, a Japan je mnogo vazan i zbog toga su pogurali Japance i izbacili Nemce? O cemu ti pricas?
R

Radio u b92

pre preko 1 godinu

Batali malo teorije zavere. Polu igraci u ovoj sadasnjoj Nemackoj i nista vise.
B

Brko

pre preko 1 godinu

Flik dramio da ode iz Bayerna i preuzme reprezentaciju. Na kraju potop. Karma. Njemačka ima talenta možda više nego ikad, ali šta im vrijedi Sane kad je jedan Šurle bio korisniji za tim sto put od njeg. To je ta razlika. Nema više timskih igrača, kao što z textu piše, sve individualci. Svejedno, šteta je što nisu prošli, nekako nisu ni sreće imali. Bili su ravnopravni sa Španijom. Poraz od Japana-desi se, bili su bolji ali japanci pogodili sa izmjenama, i brzinom šokirali nijemce koji su prerano slavili i vjerovatno prije meča upisali sebi bodove. Španija sa kalkulacijama sramota. Ispast će od Maora ubijeđen sam. Maori su emotivno naoštreni protiv njih
č

čika dača

pre preko 1 godinu

Komentar je suviše emotivan i podcenjivački. Tako može da se piše za Dansku ili Poljsku, ali ne i za Nemačku, najtrofejniju evropsku reprezentaciju svih vremena. Pre 8 godina su bili prvaci. Argentina i Brazil čekaju titulu dva, tri puta duže. Ovo je samo jefan predah za njih. A, da će se vratiti jednog dana i ponovo biti prvaci to je sigurno.
д

добривоје

pre preko 1 godinu

Фудбал је игра у којој увек побеђују Немци хахахаха
a

axios

pre preko 1 godinu

Koliko imaš godina? Ti si to bukvalno shvatio. Ta izreka nije nastala slučajno. Četiri puta svetski i tri puta evropski prvaci. A, izrekao ju je jedan Englez, frustriran nemačkim uspesima i neuspesima Engleske. Posle Brazila najtrofejnija reprezentacija sa Italijom. Niko sem njih nema još ni tri titule. Francuzi dve, Engleska, Španija, Argentina po jednu...
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Aksios-druze Argentina dva puta.......
д

добривоје

pre preko 1 godinu

@axios Немаш ти појма, то је рекао Борота Бранко.
k

kopljarka79

pre preko 1 godinu

E moji Adolfe,Hermane i ostala ekipo,bolje da ne znate sta se desava

Владан

pre preko 1 godinu

Чим се код Панцира ..имешала крв..то више није она позната ратна машина.
З

Знам да ти је жао Германа

pre preko 1 godinu

Расизам је болест малих и јадних народа, а не српског народа
n

neshha

pre preko 1 godinu

Gomile komentara isterivaca pravde i laznih moralista.Ako je Japan pobedio Nemacku,zasto ne bi mogao da pobedi i Spaniju?Pa i Tunis je juce pobedio Francuze.A za sve koji su mladi ili kratkog pamcenja,a velicaju Nemce,neka se podsete SP '82. i jedne od najsramotnijih utakmica u istoriji tog takmicenja,Austrija-SR Nemacka kada su ocigledno namestili da bi izbacili Alzir a oni prosli dalje i jedni i drugi!
G

Gl.

pre preko 1 godinu

A Spanija-Irska,da izbace Jugoslaviju?

Kameni

pre preko 1 godinu

Sve je to kul, ali ko da se seti utakmice iz 82-e? Daj budi realan kome pišeš.
P

PD

pre preko 1 godinu

A ti se sećaš toga ili si samo čuo? I ja sam čuo za 1982 godinu ali nisam gledao jer sam te godine rodjen ali ovo što sam video večeras jasno mi govori da Švabe nisu htele da puste Kostariku dok Španija jeste Japan. Nije mi žao što su Nemci ispali ali mi je žao što nisu ispali i ovi budjavi Španci!! Sportski pozdrav i napred Maroko i Japan
n

neshha

pre preko 1 godinu

@GI. Slazem se,ali tu je vec do pola odradio posao sudija na utakmici protiv Spanije kad je svirao penal za faul van kaznenog,a zatim i ponovio izvodjenje jer je Pantelic odbranio.
n

neshha

pre preko 1 godinu

@PD Secam se.To je bilo moje prvo Svetsko,imao sam 8 godina.
n

n_joy

pre preko 1 godinu

ja ne znam sta ste vi gledali. Nekako mi se cini da Vam je ovaj tekst bio spreman i da ste se molili da nemacka ispadne kako biste ga odapeli. o kojoj prepotentnosti govorite ni to mi nije jasno. ovoj generaciji fali stoper, jedan spoljni i spic uz adekvatno mentorstvo da stravi. igrali su dobar fudbal, svoju igru i nije im se dalo. za 4 godine msm da im nece bit ravnog. sportski pozdrav.
d

dasaaa

pre preko 1 godinu

Sad milera pod rukicu i pravac nemačka trenerčino fliku
C

CZ***

pre preko 1 godinu

Fudbalski gledano Nemce su izbacili Španci. E, sad, to kalkulisanje i biranje protivnika obično se obije o glavu. Mada, pitanje je da li su uopšte pustili Japan.Da sam bio na mestu Nemaca pustio bih Kostariku. Svejedno, ovde se ionako sve navlači na Brazil i Argentinu.
H

HUS

pre preko 1 godinu

Kakva je steta da ne prodjemo grupu na ovom prvenstvu, jer mnogo velikih reprezentacija ispade vec u grupi. To je preduslov da bude puno senzacija na prvenstvu. Punom silom na Svajcarce sutra!
М

Митт

pre preko 1 godinu

Економска криза је популацију у Њемачкој одвојила од фудбала и навијања. Мислим да је то историјски преседан и да у подсвијести играча утиче кад чује да сваки други становник Њемачке (и јаче) исказује незаинтересованост за Мундијал. Онда проблеми тактичке природе, фудбалског знања и што неко рече надмености све се то вуче годинама. Није ово случајно.

samovasgledam

pre preko 1 godinu

Bravo za naslov....ono poniževanje Ridigera u meču sa Japanom,pored aut linije kada je puštao loptu da izadje van....
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Немају десног бека. Леви бек,контра Шпаније Раум као мој набио главу и трчи назад,Мората успори пропусти та и стане на повратну сам...уреду једна ситуација,можда је бољи од тога...али фризура,тетоваже... Зиле није толико добар штопер. Задњи везни,танко...два добра...а остали? Иза шпица добри,али клупа? На крилима нпр класе али нема измена. Танки,танки у шпицу. Селектор,једна топ топ сезона...баш ме занимало следећа? Он узео репку. Па и Луис Енрике је у једној сезони узео као и он све,Рајкард...Да је Мурињо баталио клупски фудбал 2010 причале би се бајке о њему. Ја мислио биће први у групи...мишљење градио на основу прошлости као и за многе друге,јер много више пратим клупски фудбал....наравно пратим Србију,остале слабије.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Imaju Lazara Samardžića. Ma ne brinem se za njih.
S

Svabe

pre preko 1 godinu

Nekad su za Nemacku igrali Nemci...
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

Mislis Nemci kao Lukas Podolski, Miroslav Klose, Mesut Ozil, Sami Kedira, Dzerom Boateng, Mihael Balak, Tim Borovski, David Odonkor, Dzerald Asamoa, Oliver Nojvil, Marko Marin, Denis Aogo, Kakau, Serdar Tasci, Pjotr Trocovski, i mnogi drugi slicni njima?
u

uh...

pre preko 1 godinu

Bre brate, al si se zaneo u nabrajanju. Da li si toliki hejter. Trećina od nabrojanih su Nemci po oba roditelja: Balak, Borovski itd. Kediri i Boatengu je majka Nemica... Majka nije bitna ili ti smeta boja kože? Kloze (a ne Klose) je etnički Nemac iz Poljske, kao npr. Belodedić iz Rumunije. Znaš li da je Grizman Nemac? Otac Nemac majka Portugalka. Kao i Alison Beker, rođen u nemačkoj porodici u gradu Novi Hamburg u Brazilu itd.itd.
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

@uh... Nisam se zabrojao niti mi smeta boja necije koze (ne znam odakle ti taj zakljucak). Samo sam odgovorio liku gore primjerom da su za Njemacku uvijek igrali igraci koji nisu "cistokrvni" Njemci, tako da prica da su "nekada za Njemacku igrali Njemci" ne prije vodu. Nisam htio da ulazim u to ko je od njih vise ili manje Njemac, stvarno nemam pravo o tome da sudim. Recimo, Balak je Luzicki Srbin porijeklom, kao i jedan od najvecih njemackih naucnika u istoriji Lajbnic.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Dugo sam gotivio Nemacku reprezentaciju ali nije to vise ta ekipa, imaju talentovane igrace ali ne svidja mi se nadmenost, pogotovo ona od strane Ridigera. Japan je zasluzeno prosao, skromni ljudi, vredni, neka odu sto dalje !
B

Blast

pre preko 1 godinu

Jedino mi je krivo što Njemci nisu pustili Kostariku...
t

titel

pre preko 1 godinu

Neka neka, Nemci su došli ionako da se bave ljudskim pravima u Kataru, da se ne ljubimo.
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Mozda jesu ispali, ali su pobedili u ocima celog sveta i ponosno odigrali do kraja...sto se ne moze reci za cigane spance
C

Chelsea123

pre preko 1 godinu

Steta jedino sto bi mec Hrvatska-Nemacka sigurno bio dobar, inace Nemci zasluzeno ispali.A Spanci ko po obicaju,u svakom sportu su barabe.
G

Gromm

pre preko 1 godinu

Auf Wiedersehen!!!
J

Jasno kao dan

pre preko 1 godinu

Ne branim Nemce, ako ćemo iskreno ni senka one nekadašnje reprezentacije. Ali ovo što se odigralo večeras je jedna velika sramota za fudbal. Japan ne može Kostariku da pobedi, a dva puta kao okrene od 0-1 do 2-1 i Nemačku i Španiju. Onaj gol iz auta - no comment. Španci, hvala Bogu oberučke prihvatili da izgube i budu drugi, da pobegnu od Brazila. Baš ogromna sramota. Drago mi je bar što su Nemci uprkos svemu tome ostali ljudi pa nisu dali Kostariki da prođe dalje.

Kukaa

pre preko 1 godinu

Liku igra deda Miler, na klupi Havetz. Ako su ispali
p

plavac

pre preko 1 godinu

miler je još najmanji problem,liče igraju ti flikburg,klosterman i ekipa za amatere minhena 1876 koje bi mi ispred zgrade tresli i to posle gajbe jelena
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Miler nije najmanji problem. Bio je starter i nije dao gol dok je Filkurg s klupe dao dva gola. Miler je ogroman problem.
O

Otodjibaje

pre preko 1 godinu

Ja sam ubedjen da su ovu pricu oko Vlahovića namestile nemacke sluzne, zamoljeni od strane Svajcaraca, preko svojih novinara, msm na one koje plaćaju ovde...neka su vala ispali, sad neka stave ruku preko one stvari kad slete u Nemačku...dosli u Qatar da pricaju oni o moralu
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ostavka/otkaz selektora Nemačke!
J

Jaaaaa

pre preko 1 godinu

Nisu ni zaslužili
P

PD

pre preko 1 godinu

Ne bih se složio da nisu zaslužili ali fudbal je to, generalno mislim da je postavljanje Flika za selektora bila greška.