Komentari na vest

Pritisak derbija? Zvezda duplo iskusnija od rivala, Borjan neprikosnoven, Urošević i Natho jedini s 10+ u Partizanu

D

Duh koji lebdi

pre gotovo 2 godine

Duplo iskusnije i 5x skuplja !
K

Klejton

pre gotovo 2 godine

Naravno, to je i logicno. Vi i ne znate sta bi radili kad bi vam neko poklonio pare.
p

pesic i ben = Out

pre gotovo 2 godine

AKO DEDE PESIC I BEN OD PO 45.GOD BUDU IGRALI U SPICU,NIKAD GOLA PREKO SPICEVA DATI NECEMO!
S

Sporaci

pre gotovo 2 godine

Pesica i Bena se resiti sto pre i dovesti 2 dobra napadaca na njihovo mesto,jer ne moze se Evropa igrati sa spicevima koji 3.m ne mogu da potrce a da im dusa nije u nosu kao sto je to slucaj sa njima dvojicom koji golove daju na svakih 15-16 meceva sto je na nivou spiceva iz nase druge lige!
z

zvezda draža

pre gotovo 2 godine

velika je sramota je ako ne dobijemo groblje bar sa 3 gola razlike.. pa ljudi budite objektivni, jedini igrac u njihovom timu za kog su dali obestecenje je ovaj sto su ga neki dan doveli.. skupljaju ih bre ko babe u lindi na akciji.. mi smo do neki dan samo na klupi i tribinama imali 10milki, citaj promasaje (obestecenje plus plata).. necu vise izgovore!
5

5okrake utd.

pre gotovo 2 godine

Kad se izađe danas na teren i pozdravi 8784 prisutnih gledalaca svaki pritisak će nestati u prijateljskoj atmosferi prave prvenstvene utakmice.
G

Gostic

pre gotovo 2 godine

Drzava dala I Vazuri al Zeka odneo svoj deo
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Resava ih Gobeljardo.
S

SINISA MALI

pre gotovo 2 godine

"DRZAVA JE ZVEZDI DALA 10 PUTA VISE NEGO PARTIZANU" ZVEZDASI MISLITE MALO O TOME??? TO JE KAO DA VI TREBA DA SE TRKATE KOLIMA SA NEKIM A TAJ JE DOBIO KOLA KOJA SU DESET PUTA SKUPLA,PA SA BMV-OM PROTIV VASEG PUNTA, KOLIKO GOD DA JE DOBAR VOZAC PUNTA SANSE ...
A

A ZNAS

pre gotovo 2 godine

koja situacija je u kosarci? Sve isto samo sto je zvezda od drzave dobila peglicu

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Možda su dobili duplo više pre 5-6 godina. 2014. im država nije platila licencu dok Partizanu jeste. Zvezda 5 godina osvaja titulu i igra evropu dok Partizan to ne radi. Zašto bi "poklonili" novac Partizanu, a ne mnogo stabilnijem klubu kao što je npr. Vojvodina?!
B

Bss

pre gotovo 2 godine

U poslednjih 5 godina Zvezda je od UEFA nagrada i ulaznica zaradila vise u odnosu na Partizan bar 50 000 000 evra. E vidis to je cinjenica, zdrava logika i razum, a za sve ovo tipa drzava daje, namesten zreb, takve stvari mogu da lupam isto kao i ti i da verujem u njih da mi bude lakse. Poslednje dve evropske utakmice od ulaznica Zvezda zaradila 1 000 000 evra, a Partizan 200 000 evra. Samo na ime poreza drzava ima puno vecu korist od Zvezde nego od Partizana i sta ti sada nije jasno ?
B

Bojan Bojivić

pre gotovo 2 godine

Sve i da jeste tako, a nije, videli smo u izveštaju koliko je dato i jednom i drugom klubu, Partizan je rasprodao sve delove Punta, pare u džep naravno, daj šta daš, bolje i to nego ništa, ostala jedino olupina, a vozač juče dobio vozačku, toliko je dobar 😁😁
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Vec vidjen derbi sa 0 golova, ovi ne umeju i ne mogu a ovi ne smeju da napadnu da ne bi izgubili. Najjadnija utakmica u sezoni kao i sto smo navikli.
K

Kulibali

pre gotovo 2 godine

Važno da nema Ohija. Ne bi mogli da podnesemo zapomaganje njegove sekte da je u derbiju slučajno munuo neki zicer
G

Gostivojevic

pre gotovo 2 godine

Nego ima Kulinali da ga uvali grobarima.Covek sest meseci praznu kartonsku kutiju na ulici nije sutnuo a kamoli loptu na fudbalskoj utakmici.
B

Bez odeće

pre gotovo 2 godine

Krivo ti je zbog gola koji je dao kod tvoje mame kad su bili goli.
3

3x3

pre gotovo 2 godine

Ti znaš da ga nema ako je zrener koji je svaki dan sa igračima rekao da je tu u katanteni onda mu ja veruje više nego tebi.
p

pesicevi botovi

pre gotovo 2 godine

A jos vaznije je da pesic od 50.god nece igrati vise od 20ak minuta po utakmici jer je najgori i najsporiji spic u celoj Evropi!
G

Gost4433

pre gotovo 2 godine

Dao je Ben gol ajde ne lupaj...
O

Okrecu se krugovi

pre gotovo 2 godine

Zvezda jeste teoretski jaca ali u praksi nije to uvek tako. Zvezda se uzdigla zbog trenutnog dobrog stanja u kom se nalazi ali ne zaboravite da je sve ovo za Zvezdu bilo samo san do pre par godina. Partizan je taj kog su u periodu od 2000. pa sve do sad pamtili u Evropi. Bukvalno svako u Evropi ko prati fudbal znao je ko je taj FK Partizan jer je bio redovni ucesnik grupnih faza svih takmicenja. Da ne pricam o tome koliko Partizanovih igraca igra u Evropi ili je igralo, takodje transferi su uvek bili jaki i visemilionski. Tako da sacekajte jos malo, vratice se Partizan tamo gde mu je mesto i gde je gospodario od 2007. pa na dalje. Ziveo Partizan i majka Srbija!
@

@krugovi

pre gotovo 2 godine

Izgleda da imas 13 godina pa neznas da Zvezda 70-ih, 80-ih i 90-ih godina igrala velika 4 polufinala i velika 4 finala i osvojila titule prvaka sveta i Evrooe, eliminisala Real, Bajern, Liverpul, Arsenal... Partitan nikad ni blizu. Zvezda je mnogo vece ime u svetu oduvek i zauvek!
L

Lažna avangarda

pre gotovo 2 godine

@krugovi Od ovog što si napisao mislim da je neprijatno i vašim starijim vođama navijača....
r

re>okrecu se krugovi

pre gotovo 2 godine

Partizan je zahvaljujuci Toletu Karadzicu bio prvak 6 godina uzastopno. I onda je izvlacio timove iz Azerbejzana, Norveske, Slovacke, Svajcarske, kada je po pravilu ispadao u trecem krugu kvalifikacija za LS i svake druge godine ulazio u LE preko timova kao sto su Hamrun sa Malte. Za to vreme Zvezda sistematski unistavana i sve vreme izvlacila timove kao sto su Ren, Bordo, Sasuolo, Slavija Prag. I onda grobari nama u brk, pa sto ne udjete u grupe, a znali su da je mnogo teze uci u grupu kad ides kao viceprvak nego sampion. Za tih 6 godina Partizan je igrao 1 LS i 3 puta LE i osvojio ukupno 6 bodova u grupama. Jednu pobedu i tri neresena za 4 ucesca. I to tako sto je ulazio preko Tromsoa, Nefcija, Ziline. Hvala Bogu sad se sve vratilo na svoje mesto, pa Partizan nece u skorije vreme biti u situaciji da bude prvak, a vi sledbenici lika i dela Zeljka Pantica, samo nastavite da verujete u vase i njegove sizofrenije da ste nekada bili neko i nesto. Niste nikada. Uvek je u Evropi simbol za srpski jugoslovenski i srpski fudbal bila Crvena Zvezda. Pa cak i Beograd je imao samo jedan veliki fudbalski klub. Partizan je bio vojni klub koji niko nikad nije voleo. Sve titule koje je osvojio posle 92 su bile samo plod raspada zemlje i politicara koji su lecili svoje komplekse i unistavali Zvezdu.
S

Skok

pre gotovo 2 godine

Ben odigrao 30 derbija i nijedan gol. Treba i to umeti.
D

Delija1

pre gotovo 2 godine

On samo otpatke uvaljuje. Ništa ne zna lik.
H

Hop

pre gotovo 2 godine

A Borjan 17 i 6 pobeda. U vreme dominacije. Dominacije. Da, dominacije.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Dao je on gol, cist gol. Samo su sufije izmislile ofsajd.
3

3131

pre gotovo 2 godine

Igrac za male utakmice. Nabio statistiku protiv Lucana i Javora.
B

Big Ben

pre gotovo 2 godine

Sa dva gola nas je odveo u Ligu šampiona. Sasvim dovoljno.