Komentari na vest

Proradio konačno Timo Verner i spasao Čelsi, Sautempton bio na pragu novog boda kao kuća (VIDEO)

R

Roman licno

pre preko 2 godine

Celsiju je bolje bez Lukakua, ili ne znaju da ga pravilno koriste. Prošle sezone su igrali dosta lakše i tecnije, pa je relativno lako došla i LS. A sa sidrasem kao Lukaku, sve ide sporo i tromo. Dok on primi loptu i okrene se da sutne, vrati se cela odbrana. Možda je takav tip igrača odgovarajuci za ligu, ali za LS ne verujem. Samo Bajern može sa robusnim napadačem da osvoji LS, godinama dokazano. Jednostavno se guše svi oni brzi igrači projektovati za atomski fudbal. I čemu one sve promene igrača i tranzicija sa Lampardom koja je bila inače odlična jer je aktivirala dosta mladih iz akademije i pozajmica, kad opet igramo kao u vreme autobus sezona, samo što je sada umesto Anelke, Lukaku taj napred. Čovek nekad, ne uvek, smori loptu kad mu je u nogama i ubije akciju u pojam. Italija je neka druga priča. Pa Verner, čovek ne staje celu utakmicu, bez obzira na promašaje, izmori do te mere defanzivce da maunt, pulisic, zijeh i ostali samo treba da plasiraju loptu u gol.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Ozbiljni su, jako Ozbiljni samo me nervira ponekad kad ne zele da igraju napad nego se povuku i brane se.
F

Ffs

pre preko 2 godine

E ali VAR vraca do kick-offa da gleda ima li gdje faula da ponisti go Verneru. RLC odlican bio, Cilvel se vraca polako iako je glup penal napravio. Livrameto odlican igrac, sreca Celzi ima buy back klauzu. Caloba odlican. Generalno dobro odigrano i obecavajuce da ovi igraci koji nisu do sada u fokusu bili mogu da pruze nesto timu. Cak je i Barkli ok bio. Tuhel se isto korigovao nakon dvije utkamice koje je po mom misljenju promasio. A i fino je rekao Zijes i Havrec su imali dosta sansi i nisu doneli prevagu, nisu u formi i nisu ni igrali, radi i zasluzi da igras sto je svakako dobra poruka za ekipu i ove sto ne igraju mnogo sada.

bockyboki@gmail.com

pre preko 2 godine

Trebao mu je ovaj gol da razbije maler. Sad ce da se pomami kao u Lajpcigu, do kraja sezone lagano 15+ golova
G

Gostj

pre preko 2 godine

Odoi nije igrac za Celsi, momak ima dribling, to stoji ali ne zna lik da doda loptu, svaki pas protivniku u noge. mount znaci celsiju sve
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

Najveci game changer na ovoj utakmici bio je Mejson Maunt!
E

E!

pre preko 2 godine

Lukaku glavni problem Celzija, znao sam da on nije napadac za Celzi, on je njima razjebao dinamiku i ritma igre, Verner masi kao lud ali na ovoj utakmici opasniji nego Lukaku na svim utakmicama zajedno....
P

Peki30

pre preko 2 godine

Samo polako, proradice Lukaku. Problem je sto u ofanzivnom djelu Tuhel stalno rotira, nikako da se ustali tim. Imaju previse igraca. Stoji to da je Lukaku statican, ne vrsi presing, ali i dalje je zvijer od igraca. Dace 30 golova ove sezone. Dobro je da Verner proradi jer ima vise prostora, sad je sustina da kad markiraju Lukakua prostor koriste Verner, Haverc, Mant, Zijeh i Pulisic. Evo Caloba otkrovenje kako igra decko, pa s klupe udju Barkli umesto Lotusa, Hadson Odoi odlican. Toliko je kvaliteta, ali najvise raduje hemija, nema sujeta, kad je Verner zabio vidi se da se svi raduju. Odlican je timski duh, samo imaju previse igraca u rosteru, tesko ih je tolike razigrati da svi budu sretni
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Lukaku nije dao go na 2-3 utakmice ligaske i odmah je on problem, smirite malo dozivljaje nije ovo fifa ili pes nego profesionalni sport.
F

FM

pre preko 2 godine

Sta je proradio? Dobro pa i to nije promasio, sa 2 metra. Pre toga oko 70tog minuta, imao dvojicu samih, on pucao po sred Mekartija.
L

Lelcina

pre preko 2 godine

Proradio jer zadnjih par meceva je bio ako ne i najbolji igrac tima pa misle verovatno da mu je ovo nagrada
A

Azex

pre preko 2 godine

U finalu kupa igrač lestera igra rukom posle toga pada gol i važi jer to je sam početak akcije, danas se isto dešava i gol se ne priznaje, a pravilo ostalo nepromenjeno. Primer je gol Junajteda protiv vulvsa posle Pogbinog faula. VAR je u engleskoj subjektivan i smešan.