Prva ponuda Fulama za Sašu Lukića – 8.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 12:00

Tu su i bonusi od dva miliona, za sada nema zelenog svetla iz Torina

Prvo se pojavila informacija o tome da Fulam razmatra kao opciju reprezentativca Srbije Sašu Lukića. A sada stiže dopuna vesti: Premijerligaš iz Londona spreman je da na račun Torina uplati 8.000.000 evra kako bi izdejstvovao transfer iskusnog veziste. Fulam je spreman da uključi u ceo posao potencijalne bonuse.

Novinar Fabricio Romano tvrdi da od posla za sada nema ništa, i da Torino nije dao zeleno svetlo za transfer. Fulam traži pojačanje u veznom redu i profil igrača koji je nešto između “šestice” i “osmice” a prva želja im je bio iskusni Abdulaje Dukure kojeg je trener Marko Silva trenirao u Votfordu. Međutim, on ima visoke zahteve što se tiče plate i tako je u prvi plan iskočio Lukić koji je mlađi i perspektivniji.

Izabrane vesti

Ranije se Lukić pominjao u kontekstu interesovanja Vest Hema i Lestera, govorilo se i Napoliju, ali je Srbi ostao u Torinu. I pored toga što Granate imaju visoka finansijska potraživanja, jasno je da je ovo idealan trenutak za prodaju Saše Lukića. Sledećeg leta italijanski klub će biti primoran da ga proda kako ne bi ostao bez obeštećenja.

Torino bi bio zadovoljan obeštećenjem od 15 miliona evra. Deluje da za sada Fulam nije spreman da ide toliko daleko.


tagovi

Saša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara