Prvi put sa Barakom Baharom na jutrenje, nedostajaće Kangva, Eraković i Azarov, čekaju se Glazer i Afrikanci

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.06.23. | 16:26

Fudbaleri Crvene zvezde danas počinju pripreme za narednu sezonu

Rekonstrukcija je delimično izvršena. Napustili su već Marakanu neki od protagonista prošlogodišnjih uspeha poput Milana Borjana (pozajmica u Slovanu) i Aleksandra Pešića, crveno-beli su se oprostili od Veljka Nikolića i Nemanje Motike. Čeka se da se razreši status Marka Gobeljića, čekaju se i pojačanja, jer su na pragu najvećeg srpskog stadiona golman Omri Glazer, odnosno Edmund Ado, Emenuel Late Lat i Žan Filip Kraso.

Biće više nego zanimljivo u kancelarijama u Ljutice Bogdana narednih dana, pošto se čekaju i potencijalne prodaje Stefana Mitrovića i Strahinje Erakovića. Ali prvi susret sa pomoćnim terenom Marakane imaće novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar.

Izabrane vesti

Teško će i tokom boravka na Zlatiboru (od 22. do 30 juna) moći da se napravi skica Crvene zvezde. Ali biće zanimljivo videti na koji način će Barak Bahar prokomentarisati dosadašnje aktivnosti u letnjem prelaznom roku. I šta mu još nedostaje da bi imao tim koji može da bude konkuretan u Ligi šampiona.

Novo prvenmstvo u Mozzart Bet Superligi počinje 21. jula, ali se već sada zna da će septembar i početak elitnog takmičenja biti referetna tačka Crvene zvezde. Do tada će Barak Bahar imati vremena da slaže kockice.

Neće mladi stručnjak imati pun kadar na sutrašnjem okupljanju i medicinskim pregledima. Nedostajeć Kings Kangva koji je postigao gol za selekciju Zambije protiv Obale Slonovače, kao i Osman Bukari standardni reprezentativac Gane. Na okupljanju neće biti ni reprezentativca Srbije Strahinje Erakovića, koji je deo Orlova za gostobanje u Razgradu. Neće biti ni Iraklija Azarova. Mladi levi bek je igrao za A selekciju Gruzije na gostovanju Kipra, a od 21. juna će biti deo Prvenstva Evrope za mlade selekcije. Neizvesno je hoće li na Marakanu doći Stefan Mitrović, Nikola Mituljikić i Stefan Leković. Oni su do danas bili na pripremama mlade selekcije i moguće je da će im biti potreban odmor.

Biće zanimljivo videti kada će se crveno-belima pridružiti Omri Glazer, Žan Filip Kraso, Emanuel Late Lat i vrlo verovatno Edmund Ado.

Crvena zvezda će prvi deo priprema obaviti na Zlatiboru. Barak Bahar će nezvanični debi imati 26. juna u Užicu protiv Slobode, dok je tri dana kasnije na istom mestu planiran i sparing protiv Borca iz Banjaluke.

Nagoveštaj nove Zvezde mogli bismo da vidimo na turniru u Sankt Peterburgu. Crveno-beli će 4. jula igrati protivf Zenita, rivali će im još biti turski vicešampion Fenerbahče i Nefči.- Generalna proba planirana je za 16. jul. U opticaju su rumunska Steaua i Olimpijakos.


tagovi

Barak BaharKings KangvaIrakli Azarovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara