Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Prvi put sa Piksijem na terenu, predstavio se i Japanac

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.03.21. | 19:56

Novi selektor odradio premijerni trening u Staroj Pazovi

Očekivanja javnosti su velika. Baš velika. Jer nam je fudbalska reprezentacija Srbije priredila mnogo razočaranja u prethodnom periodu. Veruju svi da će harizma Dragana Stojkovića Piksija i status legende svetskog fudbala, podići nivo igre Orlova. I da ćemo se domoći Mudijala u Kataru 2022. godine.

Očekivanja su velika, a vremena je malo. Novi selektor imaće samo dva treninga na raspologanju kako bi reprezentativce upoznao sa zahtevima u igri, preneo im šta od njih očekuje u ofanzivi i defanzivi. I uz sve to izvršio podrobnu analizu selekcije Republike Irske koja desetkovana povredama stiže u Beograd.

Izabrane vesti

Večerašnji trening, premijerni Piksijevi na novoj funkciji, poslužio je za oporavak. Reprezentativci Srbije imali su takmičarske mečeve tokom vikenda, zatim su doputovali u Beograd u COVID uslovima. Čisto da se oseti teren, i da se malo uživa u potezima legendarne Zvezdine desetke.

Iako je duboko zagazio u šestu deceniju života Piksi je iskoristio priliku da pred reprezentativcima Srbije demonstrira sjajne tehničke mogućnosti. Pokazao je kako mu se lopta i dalje lepi za kopačku...

Imao je Stojković prijatan razgovor sa pojedinim reprezntativcima. Nasmejao je Fiipa Đuričića, možda mu i predočio da od njega očekuje da bude na nivou iz Norveške, kada je bio aposlutni pogodak Ljubiše Tumbkovića.

Predstavljanje u Pazovi imao je i novi kondicioni trener, Japanac Kinoši.

 Posle duela sa Ircima, Orlove očekuje susret sa Portugalom (27.mart), a zatim i okršaj sa Azerbejdžanom u Bakuu 30.marta.



tagovi

Dragan Stojković PiksiFSSFilip Đuričić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara