Prvi strelac PLS-a na ceni: Briž zagrizao za Miloša Lukovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.06.23. | 11:18

I nije jedini

Teško će IMT tokom leta uspeti da zadrži supertalentovanog napadača Miloša Lukovića (17). Interesovanje za ovog momka sve je veće nakon što je u velikom stilu priveo kraju sezonu u Mozzart Bez Prvoj ligi Srbije i serijom golova obezbedio epitet prvog strelca prvoligaškog karavana.

Luković je poput Krste Đorđevića postigao 15 pogodaka, ali imajući u vidu godine ovog momka i činjenicu da se u PLS-u golgeteri već godinama naročito ne ističu, napadača kluba iz Novog Beograda i novog člana Superlige, nije pogrešno smatrati najvećim dobitkom protekle sezone u Prvoj ligi.

Izabrane vesti

Posebno mogu da budu zadovoljni čelnici IMT-a kojima poslednjih nedelja sigurno ne manjka poziva menadžera sa različitih strana. Tako se među poslednjima javio Klub Briž i pokazao ozbiljno interesovanje, navode belgijski mediji.

U klubu sa Jan Brejdela navodno nisu u potpunosti zadovoljni onim što su dobili od Ferana Đutgle (samo pet golova ove godine), Roman Jaremčuk poslednji pogodak postigao je još u oktobru prošle godine (i to mu je jedan od dva ove sezone), pa je sasvim razumljivo što Briž ima u planu da osveži navalu. Pogotovo nakon loše sezone i tek četvrtog mesta u ligi.

Miloš Luković postigao je ukupno 16 pogodaka ove sezone. Kao što rekosmo, sjajan je bio u finišu, pošto je u potonja tri kola plej-ofa pet puta tresao mrežu. Na poslednjem meču je čak uz dva pogotka upisao i dve asistencije.

Od ranije se spekuliše kako Lukovića već neko vreme prate AZ Alkmar, Hamburger i Monako.


tagovi

Miloš Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara