Saša Đorđević (©Star Sport)
Saša Đorđević (©Star Sport)

Saša Đorđević pregovara sa Dubaijem

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 20:00

Razgovori su u toku, želja za saradnjom postoji

Kada je u nedavnom intervjuu za Mozzart Sport govorio o budžetu i planovima za debitantsku sezonu u ABA ligi, generalni menadžer Dejan Kamenjašević govorio je i o temi trenera ambicioznog projekta.

Tada je rekao da će trener biti sa naših prostora i da “nema potpisanog, ali ima dogovorenog“. Tada se već nezvanično spekulisalo da je u pitanju Saša Đorđević. Nekadašnji selektor Srbije definitivno je u pregovorima sa klub srca UAE i trebalo bi da povede Dubai kroz svoj prvi uzlet u evropskoj košarci.

Izabrane vesti

Dve strane su u pregovorima i postoji obostrana želja za saradnjom. No, još ništa nije stavljeno na papir, odnosno saradnja nije realizovana. Dubai, navodno, prati stanje na evropskom košarkaškom tržištu, ali je Saša Đorđević definitivno jedna od najzanimljivijih opcija. Veliko trenersko iskustvo, ime jako dobro poznato u svetu košarke, koje i te kako razume mentalitet i košarku u ABA ligi, dok iza sebe ima uspehe na klupama različitih evropskih klubova.

Đorđević je i dalje selektor Kine, pa ostaje da se vidi kako bi eventualni klupski angažman dalje uticaj na njegov boravak u reprezentaciji.


tagovi

Aleksandar ĐorđevićKK DubaiABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara