Komentari na vest

Puče rekord turskog fudbala: Bajern realizovao plan C i prošao bolje nego s prva dva

a

aubrebato

pre 4 meseca

ala preteruju navijaci bajerns..a znaju i oni sami da je pavard za ovog klovna maikon licno
V

Vojkanbe

pre 4 meseca

Dobar u odbrani,konstantno se ponavlja u napadu. Ima potencijala da se razvije u vrhunskog beka. Ako se pokaže,ovih 30.miliona će biti sića. Može biti odlično pojačanje.
S

SvrakaShearer

pre 4 meseca

Bravo Galata, odličan nastup u LŠ krunisan prodajom mladog odličnog desnog beka za rekord Turske od 30miliona. Ti velikani ako žele igrača giganta sa Bosfora neka fino plate. Da je farsa recimo htela, za nju je cena 36mil Eura, da se zna
i

igor978

pre 4 meseca

Večito su držali pridike drugim klubovima kako se razbacuju novcem, a dali za Kejna preko 100 miliona EUR (koji puni 31 godinu za koji mesec) , a sada za anonimusa desnog beka 30 miliona EUR!
C

Coa 90

pre 4 meseca

Anonimus?
R

Robert Lewandowski

pre 4 meseca

Sasa je jedan od najperspektivnijih desnih bekova na svetu... Odigrao je odlično sve utakmice u LS ove sezone, i pokazao da je spreman da igra na najvišem nivou.
M

MOREY

pre 4 meseca

Ovaj vrhunski fudbaler je tebi anonimus????pa ti si onda decko zalutao ovde i blage veze sa fudbalom nemas....idi komentarisi nesto drugo i ne blamiraj se ovde!!!
a

aa

pre 4 meseca

Ovaj Bajern vazda moralisao drugima a onda daje 100m za igraca i posle toga 30 m za Sasu Boja...haha komedija al ajde vjerovatno ce osvojiti titulu jer Leverkuzen na sve to dovodi igraca koji ima 0 golova ove sezone
i

ivann27

pre 4 meseca

Da, ali Bajern uradi to jednom u deset godina ili, u ovom, slucaju kada im je igrac hitno potreban zbog nedostatka igraca na to poziciji.