Raća Petrović konačno potpisuje i popunjava srpsku koloniju

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.08.19. | 12:24

Treći Srbin u Almeriji

Celu leto trajale su spekulacije i glasine o novom klubu Radosava Petrovića. Pričalo se i pisalo da bi nekadašnji vezista Partizana mogao da se vrati u Uesku, stidljivo se provlačila i mogućnost da ponovo obuče crno-beli dres. Bilo je i informacija da će ga Sporting prodati Ueski, ali novi klub Radosava Petrovića biće Almerija, saznaje MOZZART Sport. Posao bi trebalo da se završi za nekoliko dana.

DOGOVORENO: Mladost iz Lučana prodaje Rosića u Španiju za 500.000 evra

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije trebalo bi vrlo brzo da popuni srpsku koloniju u Andaluziji. Štoper Nikola Maraš je već u Almeriji, ugovor sa članom Segunde trebalo bi danas da potpiše i mladi golman Dragan Rosić. Međutim, Radosav Petrović je okarakterisan kao najveće pojačanje Almerije. Investitori sa Bliskog istoka veruju da će im popularni Raća doneti ogroman kvalitet, i učiti da Almerija bude ozbiljan predendent za titulu.

Prema našim saznanjima Radosav Petović će stići u Andaluziju kao slobodan igrač. On je imao ugovor sa Sportingom na još dve godine, ali nije bio u planovima za ovu sezonu. Rukovodstvo Lavova je želelo da se oslobodi Petrovićeve plate, jer bi u naredna 24 meseca inkasirao oko 2,4 miliona evra.

Petrović je stigao u Sporting 2016. godine. Plaćen je milion evra Dinamu iz Kijeva.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara