Dragan Rosić (Star Sport)
Dragan Rosić (Star Sport)

Radnički doveo i golmana: Rosić brani na Čairu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.09.22. | 16:22

Nekadašnji čuvar mreže Mladosti iz Lučana dolazi u Niš iz Španije

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša)

U danu u kome je promenio trenera i kada je na Čair po treći put stigao Nenad Lalatović, Radnički iz Niša je konačno angažovao i čuvara mreže. Ugovor sa Nišlijama potpisao je Dragan Rosić, našoj fudbalskoj javnosti poznat po sezonama provedenim u Mladosti iz Lučana (2016-2019).

Izabrane vesti

Rosić je stigao na jug Srbije nedelju dana nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Almerijom koja ga je leta 2019. godine dovela iz Mladosti za 500.000 evra. Međutim, 195 cm visoki Užičanin nije upisao nijedan zvaničan nastup za Rohiblankose koji su ga uglavnom slali na pozajmice - bio je član B tima Selte iz Viga, Fuenlabrade i Albasetea.

Momak koji je karijeru počeo u Jedinstvu Putevi, bio je čak u protokolu za utkamice prvog tima Selte u španskoj Primeri, sedeo je na klupi u sedam navrata uključujući i duel protiv Barselone, ali nije dobio šansu da debituje.

Podsetimo, nakon istovremenog odlaska Dujmovića i Drobnjaka, koji su počeli sezonu, gol Radničkog je na prethodnih pet mečeva čuvao 17-godišnji Dimitrije Stevanović. Sada je konkurencija za to mesto ozbiljno pojačana.


tagovi

Dragan RosićRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara