Raduju se u Partizanu, miriše na bonuse: Almerija gazi, Sadik pogodio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.11.20. | 23:23

Tim iz Andaluzije bolji od Tenerifea – 2:0

Početak je bio traljav, čak nedopustivo loš, ali u poslednje vreme Almerija gazi. I ozbiljno preti da postane najozbiljniji kandidat za ulazak u Primeru. Raduju se sigurno u Partizanu, jer potencijalni bonusi na ime transfera Umara Sadika sada ne izgledaju tako daleko. Upravo je nigerijski napadač pogodio u trijumfu nad Tenerifeom (2:0), i na taj način pomogao Almeriji da dođe do petog mesta na tabeli. To je zon plej-ofa, uz ogradu da drugoplasirani  Leganjes beži samo dva boda.

Na poslednjih pet susreta Almerija ima četiri trijumfa i jedan remi. Velika forma tima za koji više nego dobro igraju i reprezentativac Srbije Nikola Maraš, kao i bivši vezista Partizana Radosav Petrović.

Izabrane vesti

Almerija je večeras bila bolji rival. Ali je disciplinovanog rivala probila tek u drugom poluvremenu. I to iz penala, koji je precizno izveo Joze Karlos Lazo.

Vrlo dobru partiju pružio je Umar Sadik. Sjajno je tražio prostor, otvarao se, strpljivo čekao priliku. I zaslužio je da stigne do trećeg ovosezonskog pogotka u Segundi. Prvo je dobio odličnu loptu u prostor i stuštio se ka golu rivala. Nepropisno ga je zaustavio štoper Tenerifea, za drugi penal na meču. Uzeo je loptu Sadik i uz malo sreće postavio konačan rezultat. Pročitao ga je golman Tenerifea, ali nije uspeo da zadrži loptu da ne pređe gol liniju.



tagovi

Umar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara