Komentari na vest

"Ratno stanje" u sportskim medijima širom Evrope: Italijani ne štede kritike na račun Superlige, Španci neutralni

D

Delija 75

pre oko 3 godine

Šta uradi Atalanta Anjeliju....posla ih u Super ligu.....hahaha....vozi pope nemisli na crkvu...
G

Gist

pre oko 3 godine

Kao navijac intera, slazem se sa tim da se iz nacionalnih prvenstva izbace sve ekipe koje se budu opredelile za ovu ligu, ovako nesto dodatno ce urusiti fudbal koji je vec sad u ozbiljnom problemu, treba spreciti da se od ovog sporta napravi putujuci cirkus, nije fudbal, niti treba da bude nalik nba kosarci, nadam se da ce ovaj sraman pokusaj, vodjen iskljucivo zeljom za novcem na kraju propasti
N

Niko !

pre oko 3 godine

Nece podrzati na kraju ovu fejk ligu. KAd te navijaci budu bojkotovali, da vidimo onda za koga ces da igras...samo su im pare u glavi, piiiiiiiih ljigavci.
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Koji to navijaci, vas sakica sto navija za male klubiće? Hahah smjesni ste. Nas je na stotine miliona, a vas desetine...
P

Plastikanjerosi

pre oko 3 godine

Navijači? Mislis na bogataše koji su na sumljiv nacin stekli pare gazeci preko leseva kapitalizma. Koji su spremni zarad prestiza da plate 200eura kartu da gledaju Plastikanjerose? Reci ti meni koji čovek iz radničke klase moze da priznati da gleda uzivo utakmicu Reala Barse Juventusa, pa makar bio radnicka klasa u Spaniji i Italiji, ne samo u Srbiji. Zato Ce mnogi iskompleksirani koje zude za bogatstvom da budu prikucani za televiziju dok se bude igrala njihova Super liga.
G

Gost 19911986

pre oko 3 godine

Ne trebaju njima navijaci. Ima da uvezu turiste Kineze na tribine koji ce da jedu virsle sa senfom i trose po 250e za dres u klubskom shopu.
S

SrpskaSparta91

pre oko 3 godine

Juventino je neki balavac koji pojma nema.Ja s navijac Intera duze nego sto on postoji i ovo me razocaralo.113 godina kluba igramo samo prvu ligu,seriju a,dicimo se sa tim i dodje jedan kinez i sve to baci u vodu.To sto ti je Anjeli za to ne mora da znaci da si ti seljacino,citaj malo nije 90 posto navijaca Juvea. Nego ove godine mozda ne bi ni izborili LS..Jer smo vas rijesili.
J

Juventino vero

pre oko 3 godine

Cestitke Interovac na tituli posle 11 godina!!! Apsolutno zasluzeno!!! Konte je pokazao svoje trenersko umece u ovoj sezoni!!!! Jos jednom svaka cast!!! Zasluzili ste posle toliko godina!!!
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Ja imam 32 god i razumijem se u fudbalske finansije ko marota! Zato mi je drago sto se konacno pokrenula super liga.