Ante Rebić u sredini (©Reuters)
Ante Rebić u sredini (©Reuters)

Rebić: Ne podnosim igrače kao što je Iguain – jauče kako ga pipneš

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.07.20. | 11:29

"Ibrahimović kad padne, odmah ustaje", ističe napadač Milana

Izgleda da u Juventusu nisu čuli izreku: „Ne diraj lava dok spava“. Kada su vodili 2:0 u velikom derbiju sa Milanom, Šćensni i Iguain su dobacivali Rebiću, provocirali ga, a onda ih je sve to stigli kao bumerang.

Milan je okrenuo i dobio 4:2, Rebić je upisao asistenciju, ali je onda dočekao i svojih pet minuta da verbalno odgovori na sve provokacije. I nije ostao dužan.

Izabrane vesti

Privatno sam povučena osoba, ne volim kada ljudi pričaju o meni. Na utakmici protiv Milana sam nešto odgovorio Iguainu. Ne volim igrače kao što je on. Snažan, veliki, a jauče i valja se po tri minuta kad god ga pipneš. I Bernardeski je takav“, poručio je Rebić.

Kao potpuno drugačiji primer izdvojio je Ibrahimovića.

I Zlatan je veliki i snažan, ali kada ga udariš ne jauče, kada padne odmah ustaje. Ostali preterano plaču“.

Nada se Hrvat da će Zlatan ostati u klubu i za narednu sezonu.

Ibra nam je potreban, on je naš vođa. Pred meč sa Juventusom rekao nam je kako će im pokazati kako se igra fudbal. To je bio njegov način da nas motiviše“.

Prisetio se Rebić i te scene sa Šćensnim.

Rekao mi je: gubite 2:0, ne budi drzak“. Nisam mu ništa odgovorio tada, nisam reč progovorio. Moj odgovor je stigao kasnije, na drugi način. Mentalno sam jak, a svako ko pokušava da me isprovocira, samo me dodatno motiviše“.

Hrvatski fudbaler je jedan od retkih igrača Milana koji se raduje dolasku Ralfa Ragnika, jer je sa njim već sarađivao.

Dobro sam odigrao na Mundijalu u Brazilu, a on je, kao šef fudbalskih operacija u Red Bulu, pozvao mog agenta i rekao mu da želi da me dovede. Došao je kod mene u Firencu i rekao mi: „Dobro došao u Red Bul. Da li želiš da igraš za Salcburg ili Lajpcig“. Izabrao sam Lajpcig, iako je bio drugoligaš, jer mi se jako svideo projekat i ispostavilo se da sam bio u pravu“, istakao je Ante Rebić.


tagovi

MilanAnte RebićSerija AGonzalo Iguain

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara