©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (četvrtak): Realno

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.11.22. | 23:06

Pročitajte ko vam je doneo novac 24. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BRAZIL – SRBIJA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:0

Pretanko, preslabo. Pala je Srbija na mundijalskoj premijeri, Brazil je potpuno zaslužio da odnese sva tri boda. Bio je za dve klase bolji u svim segmentima igre.

Opširnije OVDE

BRAZIL – SRBIJA (tip 1X, kvota 1,15) – rezultat 2:0

Makar da je Brazil slavio uzeo u nekoj otvorenoj borbi, prsa u prsa, da su se Orlovi muški potukli sa prvim favoritom za svetsku titulu… Pali su bez ispaljenog metka, skoro bez šuta na gol.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA – MAKABI TA (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 69:68

Ušlo se u neizvesnu završnicu, iako je Zvezda imala osam poena viška na tri mintua do kraja, a sve je stalo u poslednje 24 sekunde, pri vođstvu domaćina 69:68. Ukrali su crveno-beli loptu, ali nisu uspeli da je zadrže. Makabiju je ostalo još devet sekundi za pobedu, Braun je šutirao iz teške pozicije i promašio! Usledila je erupcija u Pioniru!

Opširnije OVDE

REAL M. – PARTIZAN MOZZART BET (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 105:97

Košarkaši Partizan Mozzart Beta su u špansku prestonicu iz Barselone stigli dan ranije brzim vozom i baš kao to prevozno sredstvo delovali su u prvom činu, ali u nastavku su popustili i dozvolili rivalu da opravda očekivanja koja su postavljena pre početka 10. kola Evrolige. Španska četa je upisala još jednu pobedu u nizu.

Opširnije OVDE

REAL M. – PARTIZAN MOZZART BET (tip UP VIŠE 165,5, kvota 1,40) – rezultat 105:97

Izabranici Željka Obradovića se sa turneje vraćaju bez bodova, pokvarili su skor i sada imaju četiri pobede i šest poraza. U ponedeljak ih čeka još jedan veliki izazov jer je tada na programu prvi večiti derbi u ABA ligi ove sezone.

Opširnije OVDE

PORTUGAL – GANA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:2

Navodni prekršaj Mohameda Salisua nad Kristijanom Ronaldom omogućio je evropskom timu da otvori utakmicu u čijem je nastavku stigao do čak ubedljivog trjumfa za nagovešten plasman u osminu finala.

Opširnije OVDE

ŠVAJCARSKA - KAMERUN (tip 1, kvota 2,60) – rezultat 1:0

Popularni Neukrotivi lavovi, opravdavali nadimak koji nose, međutim, kako igru nisu uspeli da krunišu golom, iskusna selekcija Murata Jakina surovo ih je kaznila i baš iz njihovog oružja im presudila za trijumfalan početak takmičenja.

Opširnije OVDE

PRECRTANO 

BRAZIL – SRBIJA (tip 3+, kvota 1,65) – rezultat 2:0

Ni sjajni Vanja Milinković Savić, maltene jedina prava svetla tačka tima, nije mogao baš sve da odbrani. Rišarlison je drhtao da li će zbog povrede ići na Mundijal, a na kraju je ispao heroj nacije u prvom kolu Grupe G sa dva gola u mreži Srbije.

Opširnije OVDE

URUGVAJ – J. KOREJA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 0:0

Obe selekcije su agresivno otvorile meč, kao da sutra ne postoji. Prečesto su, čini se, i jedni i drugi uzalud trošili energiju, ali i "sa nožem u zubima" vodili borbu za svaku posed i čuvali gol. Na kraju - podela plena.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA – MAKABI TA (tip UP VIŠE 149,5, kvota 1,35) – rezultat 69:68

Ponovo je Nemanja Nedović oživeo Crvenu zvezdu. Vratio joj puls u prelomnim trenucima, a onda uz pomoć saigrača i čelične odbrane trasirao put ka pobedi. Crveno-beli su ostvarili i četvrti vezani trijumf pod vođstvom Duška Ivanovića, treći u nizu u Evroligi.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara