Kasemiro (Brazil) i Dušan Tadić (Srbija)
Kasemiro (Brazil) i Dušan Tadić (Srbija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Daj gol, daj gol, samo gol naš je bog...

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.11.22. | 09:56

Pročitajte nekoliko predloga za 24. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 11:00
Switzerland - Cameroon
ID: 6833994

Kamerunci su stigli na Mundijal praćeni mnoštvom kontroverzi, posebno vezanih za spisak pozvanih, kao i to ko ga zapravo sastavlja - selektor Rigobert Song ili predsednik Saveza Samuel Eto. Švajcarce problemi rivala ni najmanje ne dotiču, oni u ovaj meč ulaze kao favoriti.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 14:00
Uruguay - S.Korea
ID: 6833984

Ovaj Mundijal je „labudova pesma“ za nekoliko urugvajskih majstora poput Luisa Suareza, Edinsona Kavanija i Dijega Godina i jasno vam je kolika je njihova želja za vrhunskim rezultatom. Južna Koreja je disciplinovana i uigrana, ali bodovi će pripasti Urusima, možda uz 2-4.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 17:00
Portugal - Ghana
ID: 6834008

Mada je već u poznim igračkim godinama Kristijano Ronaldo, koji je od pre dva dana slobodan fudbaler i dalje je prva zvezda Portugala. Međutim, ova selekcija ima još sjajnih pojedinaca i podmlađena Gana ne bi trebalo da joj zada previše problema. Uz keca probajte i 2-3 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
SVETSKO PRVENSTVO | 20:00
Brazil - Serbia
ID: 6833926

Jasno je da Brazil spada među glavne kandidate za osvajanje „Boginje“, vrvi od kvaliteta i samopouzdanja... No, ako je Saudijska Arabija u utorak uspela da savlada Argentinu, zašto mnogo kvalitetnija Srbija ne bi uradila isto? Ako niste raspoloženi za rizik, gađajte TM2 1+.


Tim 2 daje gol

Tip: 1+ (1.6)
Vredi probati
PORTUGALIJA - LIGA KUP | 21:45
Tondela - Torreense
ID: 6834446

U pitanju je okršaj ekipa iz Segunde. Tondela je u sredini tabele, dok je njen protivnik tik iznad zone ispadanja, sa osam bodova manje. Domaći su skloni remijima uz malo pogodaka, ali na ovoj utakmici Liga kupa ipak očekujemo da trijumfuju. No, sumnjamo u više od dva gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.92)
Vredi probati
SLOVAČKA 1 | 18:30
Dac Streda - Ruzomberok
ID: 6833978

I jedni i drugi nalaze se u vrhu, međutim, bodovna razlika između njih je takva da u pobedu domaćih, koji ih imaju čak 12 više ni najmanje ne sumnjamo. Na njihovim međusobnim okršajima često pada dosta pogodaka na obe strane, pa razmotrite to ili SP1, kvote su primamljive.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (3.1)
Vredi probati
SLOVAČKA 1 | 18:30
Slovan B. - Zlate Moravce
ID: 6833883

Još jedna utakmica iz Slovačke i još jedan meč na kojem je domaćin apsolutni favorit. Slovan je lider, dok su gosti u opasoj zoni (jedino su Skalica i Liptovski Mikulaš gori od njih). Kvota na keca je mala, ali domaći često umeju da se raspucaju, pa vredi probati sa KMB 1&4+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&4+ (2.1)
Za izbegavanje
EGIPAT 2 | 13:30
Lel Makasa - Shoban Qena
ID: 6841279

Egipatske reprezentacije nema na SP, što je šteta jer su Faraoni kvalitetniji od nekih koji su se na istom našli, no, zato je tu njihova druga liga, a među nekoliko današnjih utakmica izdvojili smo ovu – ali za obilaženje. I jedni i drugi igraju veoma dobro i sve je realno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara