REZZIME DANA (četvrtak): Junajted i Real ispoštovali, Vest Hem i Anderleht ukanalili

Vreme čitanja: 3min | čet. 01.02.24. | 23:31

Pročitajte ko vam je doneo novac 1. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

HETAFE - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,60) rezultat 0:2

Šest golova i jedna asistencija, učinak je Hoselua na poslednjih šest utakmica protiv Hetafea, a dva od šest je iskusni napadač upisao večeras čime je ujedno režirao trijumf Reala (2:0) kojim su Madriđani zadržali lidersku poziciju pred utakmice koje bi mogle da predstavljaju prekretnicu sezone.

Opširnije OVDE.

VULVERHEMPTON - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,55) rezultat 3:4

Može biti da su navijači Junajteda, ali i svi oni koji su čekali dvojku proživeli pravi rolerkoster emocija u Molinou, mada se na kraju ipak završilo kako treba! Stala je knedla u grlu kada je Pedro Neto u petom minutu nadoknade matirao nemoćnog Andrea Onanu na asistenciju Mateusa Kunje, ali već u sledećem napadu mladi Kobi Mejno na spektakularan način vratio Junajtedu prednost i pobedu za konačnih 4:3. Izuzetna utakmica ne samo što se završila dvojkom koju su mnogi čekali, plus se među najigranijim tipovima dana našao i gol-gol, što su neki od vas mogli da zaokruže već posle 71 minuta. Odličan meč i uprkos nerviranju, vredelo je.

Opširnije OVDE.

LOZANA - LUCERN (tip 2, kvota 2,05) rezultat 0:3

Definitivno jedan od pogodaka dana, ne samo zbog ubedljive pobede, već i kvote koja onima koji su imali dvojku na svojim tiketima duplirala ukupni koeficijent i dobitak. Gosti su već do poluvremena posle blickriga imali dva gola prednosti, da bi sredinom drugog poluvremena Dorn rešio sporna pitanja.

SAO PAOLO KRISTAL - NASIONAL PB (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 0:1

Jedan, ali vredan. Nasional je dobio meč zahvaljujući pogotku Santosa Salvadora u finišu prvog poluvremena i tako materijalizovao generalno bolju igru u većem delu susreta.

APOEL NIKOZIJA - KARMIOTISA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 4:1

Apoel je opravdao ulogu apsolutnog favorita, mada je posle uvodnih 45 minuta na semaforu stajalo 1:1. Domaćin se razgoropadio u drugom delu i već posle uvodnih deset minuta postigao još dva gola, da bi Kostadinov pred samu završnicu ulepšao i uvećao pobedu.

HIDERABAD - GOA (tip 2, kvota 1,18) - rezultat 0:2

Fudbaleri Goe nisu ništa prepuštali slučaju, zbog toga su rešili da utakmicu zatvore već nakon pola sata, kada su postignuta oba pogotka. Do kraja susreta gosti su kontrolisali dešavanja i rutinski slavili.

VOLAITA DIČA - DURAME (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Moglo je da bude ubedljivije, ali ko će da zameri fudbalerima Diče kada se igralo u dalekoj Etiopiji. Heroj svih koji su imali keca na tiketima je Binijam Fikre koji je u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena zatresao mrežu i kasnije overio tri boda.

PRECRTANO

VEST HEM - BORNMUT (tip 1, kvota 2,55) rezultat 1:1

Ova utakmica našla se među najigranijim ovog dana zbog više odigranih tipova. Najčešće ste gađali keca i tu ste omanuli, ali treba istaći da su se radovali svi koji su čekali GG i dvoznak 1X, jer su imali dalju mogućnost da uzmu pare. Verujemo da su se oni koji su čekali keca dobro iznervirali, s obzirom da je Vest Hem imao više od pola sata da postigne i drugi gol, mada je tim Dejvida Mojesa odigrao tipično...

MEHELEN - ANDERLEHT (tip 2, kvota 2,25) rezultat 2:2

Poput duela Vest Hema i Bornmuta, ovde je takođe bilo podeljenih emocija među igračima. Oni koji su mahom čekali dvojku ostali su razočarani, zato su posle 53 minuta pogodak mogli da zaokruže oni koji su čekali po gol na obe strane. Anderleht je još jednom razbio nade kladilaca iako je po drugi put poveo u 78. minutu, ali je na ulazu u nadoknadu Mehelen ponovo izjednačio i mnoge ostavio u šoku...

SINT TROJDEN - GENT (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 4:1

Kakvu je katastrofu doživeo Gent na gostovanju Sint Trojdenu. Baš luda utakmica, mada ste na kraju ipak ostali bez pogotka i to uprkos tome što je Gent vodio na poluvremenu. Doduše, imao je i igrača manje pošto je već posle pola časa utakmice Arči Braun zaradio direktan crveni karton. Od otvaranja drugog poluvremena Sint Trojden je pocepao mrežu protivnika.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara