Foto: Reuters
Foto: Reuters

REZZIME DANA (petak): PSŽ i Larnaka nisu štedeli napadački arsenal

Vreme čitanja: 4min | pet. 22.01.21. | 23:28

Pogledajte ko vam je 22. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

PSŽ - MONPELJE (tip 1, kvota 1,25) - 4:0

Nije da to nismo znali i ranije, ali sada dobijamo samo potvrdu – PSŽ jednostavno nema alternativu u francuskom prvenstvu. Svaka čast Lilu i Lionu koji se lavovski bore za što bolju poziciju naspram giganta iz Pariza, ali niko ne očekuje da će na duže staze, odnosno u trci do kraja sezone, bilo ko ozbiljnije ugroziti tim Maurisija Poketina na putu do titule! To se pokazalo i večeras pošto je PSŽ kao od šale oduvao Monpelje iz Pariza i slavio sa ubedljivih 4:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

AEK LARNAKA - ERMIS (tip 1, kvota 1,40) - 3:1

Ovo ste ubedljivo pogodili i to na vrlo zanimljiv način. Sva tri gola za AEK postigao je Ivan Tričkovski. I het-trik je uspeo da kompletira u prvom poluvremenu. Bio je strelac u 23, 29. i 45. minutu utakmice. Zanimljivo je da su gosti čak poveli golom u 19. minutu, ali je usledio potpuni preokret.

FCSB - VOLUNTARI (tip 1, kvota 1,27) – 2:1

U prvom delu sezone Voluntari je uspeo da slavi protiv FCSB-a, ali je u večerašnjem duelu tim iz Bukurešta protivniku servirao hladnu osvetu - 2:1 (1:0). Istina, Voluntari je uspevao da izdrži u većem delu prvog poluvremena, a onda je došao Man i doveo FCSB u prednost. Ne samo da je to učinio, već je potvrdio da se radi o kvalitetnom igraču. Podsećamo, pominje se da tim iz Bukurešta ima ponudu od 12.000.000 za Mana. Sada je jasno i zbog čega.

Opširnije OVDE.

ŠORLEJ - VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 1.23) - 0:1

Obično je u ovakvim susretima važno da favorit što ranije dođe do gola, kako ne bi došao kasnije u nezgodnu situaciju. I to je Vulverhempton uspeo da odradi protiv Šorlija. Vitinja je na asistencij Kilmana uspeo da pogodi već u 12. minutu i posle toga su gosti mnogo lakše igrali do kraja meča.

ALMERE - DODREHT (tip 1, kvota 1,28) - 3:0

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je Alemere proradio i do kraja dao tri gola. Ne samo da je došao kec, već bio i ubedljiv. Prvi gol je dao Hamuti u 72. minutu, da bi do kraja utakmice strelac bio još i Mirani u 86. minutu, a onda je Hamuti stavio tačku u nadoknadi vremena.

KAMBUR - PSV II (tip 1, kvota 1,30) - 5:1

E, kada bi svaki par bio ovakav onda bi sve išlo kao po loju. Kambur je uspeo već za poluvreme da postigne tri gola i da reši utakmicu. Dva gola je dao Muren. Potom je u nastavku dao dva gola. A najzanimljivije u svemu je što je PSV II dao prvi gol i poveo u 5. minutu.

PRECRTANO

ANDERLEHT - VAS. BEVEREN (tip 1, kvota 1,33) - 0:0

Odlična je ovo šansa bila da Anderleht sa eventualna tri boda dođe na samo bod zaostatka u odnosu na Genk, ali... Kada je god važno, nekako Kraljevski klub zapne, saplete se i od gotovog napravi veresiju. Večeras je igrao protiv Vasland Beverena, ali je na kraju bilo samo 0:0.

Opširnije OVDE

MENHENGLADBAH - BORUSIJA DORTMUND (tip 2, kvota 2,30) - 4:2

Agoniji Dortmunda ne nazire se kraj, a novi udarac Milionerima zadao je Menhengladbah koji je u drugom poluvremenu slomio otpor rivala i stigao do rutinske pobede u popularnom Borusen derbiju (4:2) u okviru 18. kola Bundeslige.

Opširnije OVDE.MAROKO - RUANDA (tip 1, kvota 1,45) - 0:0

Najmanje popularan rezultat ovoga puta nije išao vama na vodenicu. Ruanda je na kraju uspela da dođe do boda protiv favorizovanog Maroka. Kada posle 45 minuta domaćin nije stigao do gola, bilo je jasno da će upasti u paniku. A ni do kraja nije bilo promena uprkos izmenama koje je izvršio selektor Maroka.

LEVANTE - VALJADOLID (tip 1, kvota 2,15) - 2:2

Kada posle 45 minuta igre nije bilo golova, malo ko je mogao da očekuje da će u nastavku biti tako uzbudljivo. Delovalo je da sve ide u dobrom pravcu kada je Gomez dao gol u 62. minutu, a onda je Valjadolid preokrenuo sa dva gola. Ipak, na kraju je Rodžer postigao gol za 2:2, ali to vam nije previše pomoglo.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara