©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (petak): Voša u "malim" sportovima je danas nudila spas

Vreme čitanja: 3min | pet. 25.11.22. | 22:26

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KATAR - SENEGAL (tip 2, kvota 1,73) – rezultat 1:3

Neće Katar crnim slovima pisati negativne stranice fudbalske istorije i biti prvi domaćin koji nije postigao gol na Mundilima, pošto je to učinio u drugom kolu protiv Senegala. Ipak, pogodak Ismaela Mohamada iz 78. minuta utakmice nije bio dovoljan i da se osvoji neki premijerni bod.

Opširnije OVDE

MONAKO – BAJERN (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 80:79

Sastav Saše Obradovića je do trijumfa vodio Majk Džejms sa 13 poena, tri skoka, šest završnih dodavanja i dve ukradene lopte za indeks 20. Donta Hol je dodao 10 poena, ali promašio samo jedan šut iz igre (4/5), dok je najefikasniji bio Eli Okobo koji je brojao do 16. Dvocifren je u pobedničkoj ekipi sa 13 poena bio i Alfa Dijalo.

Opširnije OVDE

VOJVODINA - C. ZVEZDA (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 3:1

Posle poraza u prvom meču polufinala Kupa od Mladog radnika, Lale su se trgle i vratile u pobednički ritam. Odbojkaši Vojvodine pokazali su karakter i večeras pred svojom publikom posle četiri seta nadigrali ekipu Crvene zvezde, u derbiju osmog kola Superlige.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA – VOJVODINA (tip 2, kvota 1,17) – rezultat 23:24

Nisu rukometaši Vojvodine više dominantni u Superligi Srbije kao prethodnih godina. Novosađani su se provukli kroz iglene uši u Šumicama protiv Crvene zvezde u derbiju 10. kola. Na kraju serijom 3:0 u poslednjih pet minuta, Lale su slavile u Beogradu.

Opširnije OVDE

PRECRTANO
AL RIFA - SITRA (tip 1, kvota 1,37)– rezultat 1:1

Začudo, ovo je bio jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu, koji se ispostavio kao pogrešan, U pitanju je meč 4. kola bahreinske Premijer lige gde se očekivala laka pobeda domaćina. Međutim, slabašni gost ide kući sa jednim, ali veoma vrednim bodom za lakši nastavak sezone.

VELS - IRAN (tip 1, kvota 2,35) – rezultat 0:2

Posle sijaset neiskorišćenih šansi, pogođenih okvira i intervencija Vejna Henesija, sve je stalo projektil Ruzbeha Češmija koji je proburazio velškog Zmaja i smrtno ga ranio. I tu nije bio kraj jer se za nezapamćenu radost napaćenog iranskog naroda potrudio Ramin Razajan velemajstorskim lobom kojim je stavio tačku na utakmicu.

Opširnije OVDE

ENGLESKA - SAD (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 0:0

Ništa i dalje nije rešeno, Gordi Albion ima četiri boda i čak mu i poraz od Velsa matematički garantuje prolaz u nokaut fazu, s obzirom na to da ima daleko najbolju gol razliku u grupi, dok će SAD u direktnom okršaju sa Iranom odlučivati o drugom putniku u osminu finala.

Opširnije OVDE

ENGLESKA - SAD (tip GG, kvota 2,00) – rezultat 0:0

Ako su sa šest komada u prvom kolu "upalili grejalicu" i naterali naciju da veruje kako se fudbal konačno vraća kući, Englezi su samo četiri dana kasnije najblaže rečeno bledom partijom protiv Sjedinjenih Američkih Država probušili balon euforije među navijačima. 

Opširnije OVDE

HOLANDIJA – EKVADOR (tip 1, kvota 1,93) – rezultat 1:1

Holanđani, makar za sada, ne izgledaju kao ekipa koja bi mogla da napravi nešto veliko na Bliskom istoku. Imali su večeras prvu meč loptu, šansu da trijumfom postanu prva selekcija u osmini finala, ali na tom putu isprečio im se Ekvador, uzeo bod i priredio novo iznenađenje na turniru.

Opširnije OVDE

HOLANDIJA – EKVADOR (tip 1&0-3, kvota 2,40) – rezultat 1:1

Ovaj rezultat znači da je Katar i matematički izgubio sve šanse da se domogne nokaut faze. Van Galova četa ostaje favorit za prvo mesto, imajući u vidu da u poslednjem kolu igra protiv demoralisanog domaćina, dok će Ekvador i Senegal u direktnom okršaju verovatno odlučiti ko će biti drugi.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara