REZZIME DANA (ponedeljak): Lester i AEK pokerom golova overili dobitak

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.10.22. | 23:51

Pročitajte ko vam je doneo novac 3. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

RAJO VALJEKANO – ELČE (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:1

Skinuo je Elče prokletstvo na gostovanjima, konačno je dao gol van svog stadiona. Ipak, navijačima ugođaj nije potpun. Prva pobeda u Primeri ostala je nedosanjani san, ponovo se Franhiverdesi vraćaju kući bez bodova. U šaci su imali jedan, a onda je Unaj Lopez lansirao projektil i zapalio Valjekas.

Opširnije OVDE.

LESTER – NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 4:0

Živ je Brendan Rodžers! Noktima se držao za stenu na ivici provalije posle šest vezanih poraza na startu sezone u Premijer ligi. Došao je tajlandski gazda Ajavata Šrivadhanaprabe posle mesec i po dana na King Pauer stadion, da se iz prvo lica uveri gde to severno-irski stručnjak greši i da mu ako ustreba, nagazi na šaku i uruči otkaz. Ali video neki novi Lester, Lester kakav nismo gledali ove sezone.

Opširnije OVDE.

CSKA SOFIJA – PIRIN (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:1

Izgubio je Saša Ilić od Levskog u prethodnom kolu, no loš rezultat u derbiju nije poljuljao CSKA Sofiju. Nastavio je tamo gde je stao pre okršaja sa Levskim, vratio se pobedničkim navikama. Lako bi CSKA u skorije vreme mogao da preuzme čelo, zaostaje samo bod za liderom, a za novi trijumf zaslužni su Nazon i Moreno.

AEK – JONIKOS (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 4:1

Fudbaleri AEK-a posle 19 godina imaju svoj stadion. Vratili su se u zapadni deo Atine i odigrali prvi zvaničan meč na OPAP Areni, a šou je ukrao Mijat Gaćinović. Srpski fudbaler je bio dvostruki strelac u ubedljivoj pobedi nad Jonikosom, kojom je na najbolji način otvoreno velelepno zdanje u glavnom gradu Grčke - 4:1. Tako će Gaćinovićevo ime ostati upisano u istoriji novog stadiona kao strelca prvog pogotka u zvaničnim mečevima.

Opširnije OVDE.

VERONA – UDINEZE (tip 2, kvota 2,25) – rezultat 1:2

Udineze je pravo osveženje, a Lazar Samardžić hit Serije A! Ekipa Andree Sotila upisala i šestu vezanu pobedu u italijanskom prvenstvu, te posle osam kola sa 19 bodova zauzima treće mesto na tabeli! Večeras je predvođena 20-godišnjim vezistom koji bi mogao da nosi i dres reprezentacije Srbije u budućnosti srušila Veronu i to usred Bentegodija.

Opširnije OVDE.

LAVALOA – BORDO (tip 2, kvota 2,25) – rezultat 1:2

Zapao je u velika dugovanja Bordo, kriza koju je prouzrokovala pandemija mu je odmogla i gurnula ga u Ligu 2. Ali čini se da će ekspresno nazad. Možda i kao pobednik drugog ranga. Ne blista uvek, ali pobeđuje u kontinuitetu. Pobedu na gostovanju doneo mu je rezervista Elis kome je bilo dovoljno šest minuta da zatrese mrežu.

BREIDABLIK – STJARNAN (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 3:0

Ne šali se Breidablik, cementirao je prvo mesto u Irskoj. Niko ne može da ga pomeri odatle, nedodirljiv je ove sezone. Stjarnan se proveo kao bos po trnju kod lidera. Otvorio je Breidablik goste na vreme, a zatim ih sa dve strele u nastavku dokrajčio.

PRECRTANO

ČUKARIČKI – RADNIČKI NIŠ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:2

Tradicija nije izneverena, šesti uzastopni prvenstveni okršaj Čukaričkog i Radničkog, a četvrti na Banovom brdu, okončan je bez pobednika. Tek da drugo vezano kolo Mozzart Bet Superlige ne prođe bez nerešenog rezultata - 2:2 na zatvaranju 13. kola.

Opširnije OVDE.

INGOLŠTAT – CVIKAU (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:0

Utakmica završena najnepopularnijim rezultatom u fudbalu ukoliko niste jurili X. U ujednačenoj utakmici, Ingolštat uprkos statusu favorita nije uspeo da napravi prevagu iako je prethodno četiri puta zaredom pobeđivao Cvikau.

KARAGUMRUK – ISTANBULSPOR (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:2

Razočarao vas je Andrea Pirlo i njegov Karagumruk iako je na poluvremenu domaćin imao minimalnu prednost. Uloge su se promenile u nastavku, a Istanbul iskoristio sekvencu od 69. do 74. minuta za dva gola, preokret i pobedu.




tagovi

rezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanjaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara