REZZIME DANA (sreda): Dan kad šampioni nisu igrali šampionski

Vreme čitanja: 4min | sre. 06.07.22. | 22:59

Pogledajte ko vam je doneo novac 6. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BODE - KI KLAKSVIK (tip 1, kvota 1,13), rezultat 3:0

Sve ono što je prikazovao jesenas i proletos u Ligi konferencije, Bode je ponovio na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Praktično je već u prvom meču rešio pitanje plasmana dalje, sigurnom partijom u Norveškoj. Blistao je Nigerijac Viktor Bonifejs, koji vam je u stilu prezimena navukao osmeh na lice i postarao se da zicer prođe bez muke.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

HELSINKI - RIGAS (tip 1, kvota 1,85), rezultat 1:0

Jedan, ali trijumfa – i prolaza – vredan. Jeste Helsinski prisutniji u evropskim kupovima u odnosu na predstavnika Letonije, ali je morao da drhti do kraja da bi obezbedio prednost pred revanš u Rigi. Osigurao ju je Austrijanac Manuel Martić koji je ove godine stigao iz Mađarske, tako da već polako počinje da se isplaćuje najboljem timu Finske.

VIKINGUR - EVROPA (tip 1, kvota 1,60), rezultat 1:0

Na jedvite jade predstavnik Farskih Ostrva je stekao prednost. Iako je preko puta bio tim iz Gibraltara, domaćin se mučio i morao je da sačeka početak drugog poluvremena kad se pojavio Olaf Bardason da pogodi cilj. Zanimljivo, Evropa je imala više udaraca na gol, ali je pobeda pripala domaćinu.

PIRAMIDS - KERAMIKA KLEOPARTA (tip 1, kvota 1,65), rezultat 2:1

Obezbedio je domaćin plasman u četvrtfinale Kupa Egipta i potvrdio dobru formu iz prvenstva, gde je u seriji od tri pobede. Piramids je vođstvo stekao u ranoj fazi preko Ben Jusefa, sredinom drugog dela je pogodio i Isa, tako da ga nije previše uzdrmao počasni gol u režiji Magdija samo dva minuta kasnije.

PRECRTANO

MOLDE - JERV (tip 1, kvota 1,18), rezultat 1:1

Ogroman kiks napravio je Molde. Imao je savršenu priliku da se u odloženom susretu 11. kola prvenstva Norveške primakne lideru Lilestermu samo na bod zaostatka, ali je uprskao. Nije imao ni sreće, jer je deset minuta pre kraja prvog dela propustio da realizuje penal, nije pomoglo ni vođstvo stečeno početkom nastavka, pošto su gosti sredinom drugog dela preko Feliksa Šrotera prvi put u ovoj sezoni ostali neporaženi na strani.

MARIBOR - SOLIGORSK (tip 1, kvota 2,20), rezultat 0:0

Važio je prvak Slovenije za blagog favorita, bar u prvom meču, ali u Ljudskom vrtu su mreže mirovale, pa će putnika u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona odrediti revanš. Čak Maribor nije bio uverljiv kakav zna da bude pred svojom publikom, Soligorsk je zabeležio više udaraca u okvir gola, samo što ni jedni, ni drugi nisu našli put do cilja.

ZRINJSKI - ŠERIF (tip 2, kvota 2,30), rezultat 0:0

Vertovatno vas je povukla kvota. I bilo je rezona, ako se zna da je Šerif predstavljao jednu od senzacija prošle sezone u evropskom fudbalu, međutim, na početku ove problemi su bili uočljivi. Najbolji tim Moldavije nije uspeo da slomi otpor sastava iz Mostara, pa će prolaz u narednu rundu morati da traži pred svojim navijačima. Da sve bude gore, ovo je prva utakmica Šerifa još od marta na kojoj nije dao gol.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

SLOVAN B. - DINAMO BATUMI (tip 1, kvota 1,70), rezultat 0:0

Koliko početak kvalifikacionog puta ume da bude neprijatan spoznali su fudbaleri i navijači Slovana. U nekim drugim okolnostima bi verovatno lako izašli na kraj sa predstavnikom Gruzije, ne i u prvom kolu kvalfikackacija za Ligu šampiona. Prvaku Slovačke nije pomoglo ni što je od završnice prvog dela imao igrača više na terenu, niti što su u drugom šansu dobili Srbi, Ivan Šaponjić i Aleksandar Čavrić.

JOKOHOMA - BLAUBLIC (tip 1, kvota 1,70), rezultat 1:1

Ovo je trebalo da bude zicer na lidera na tabeli Druge lige Japana, pogotovo što se očekivalo da posle poraza Nigate uveća prednost na vrhu i približi se plasmanu u elitni rang, ali... Favorit se mučio, čak bio u zaostatku od sredine drugog poluvremena da bi do boda stigao tek u sedmom minutu nadoknade golom Ogave. Za domaćina kakva-takva uteha, za vas nikakva.

URAVA - KJOTO (tip 1, kvota 1,53), rezultat 2:2

Razočarali su Japanci i u Prvoj ligi. Lepu priliku propustila je Urava da preskoči Kjoto na tabeli, a sve joj se crtalo. Igrala je kod kuće, vodila, imala penal da povede 2:0, ali je Karlson – koji je prethodno pogodio sa bele tačke za inicijalnu prednost – bio neprecizan i to je toliko poremetilo favorita da je u nastavku primio dva gola, uspeo da se oporavi, stigne do izjednačenje, ne i preokreta.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara