Komentari na vest

Piksija raduje Vlahović, ali i Luka Jović: Izgubio je kilograme i nadam se da će ostati u Milanu

S

Sf

pre 14 dana

Šta ga konkretno raduje kod Vlahovića što daje golove na svakih mesec ili dva dana i to naravno Frozinoneu, Kaljariju, Lećeu i slično, dok se protiv jačih ekipa ne vidi. Šta ima tu za radost.

Bojan Lordinho

pre 14 dana

Imace na koga da svali svoju "strucnost" 🤗
U

Urgh

pre 14 dana

Jovic ne ulazi u Milanu ni kad im je frka. Ne znam koliko malo treba da igra da ga ovaj ne zove
L

Laker

pre 14 dana

Strašna partija Kristijana Belića protiv šestog tima u Holandiji, 8/12 dobijenih duela, 30/34tacnih dodavanja, 6 oduzimanja, 3presecanja, 0puta predriblan, 1ključno dodavanje, igračina za reprezentaciju ali mora da igraju drva Gudelj, Lukic, Grujic, Racic, Djuricic..
S

Sf

pre 14 dana

Vodi ga kući botino. To je igrač bez mozga. A od ovih što si nabrojao igraju samo Lukić i Gudelj, ostali su rezerve. Još malo pa ćeš da brpjiš koliko je puta aut izveo. Sine nije ti ovo košarka. Čuj presecanje lopte i šestopladirana ekipa u Holandiji. Ajde ne lupetaj.
L

Laker

pre 14 dana

Dobro eto ti onda gledaj Lukica ako ti je merak, decko mlakonja svaki duel izgubi, protiv Rusije gleda loptu kako pada u 16erac. Belic fali ovoj mrtvoj rep da ih razbudi jer je pun energije, mani to da li je grobar ili delija.
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Prva Piksijiva izjava sa kojom se slazem u prethodnih 3 godine. Dati 16 golova u ekipi koja igra ovako kako igra Juventus, sa Alegrijem na klupi, je bukvalno 25 golova. Ako Alegri ostaje, Dusan treba da ide.
V

Vulex

pre 14 dana

I na kraju startuje Mitra i gledamo ga kako seta 90min
D

Džukela klasična

pre 14 dana

Napadači za Euro 2024: Vlahović, Mitrović, Ratkov, Baždar
N

Novak majstor

pre 14 dana

Pixi - un uomo senza scrupoli!
1

1234aa

pre 13 dana

Per quale motivo?
g

gost 2233 Spisak

pre 14 dana

Golmani: Petrovic,VMS,Rajkovic Odbrana: Pavlovic,Erakovic,Masovic,Milenkovic,Veljkovic,Babic,Mladenovic, Terzic Sredina: Kostic,Zivkovic,Lazovic,Lukic,SMS,Ilić,Belić,Mijajlovic, Samardzic,Tadic,Radonjic,Gacinovic Napad: Mitrović, Jovic, Vlahović
K

Kanarini

pre 14 dana

Obelezice ga sa rekordom izgubljenih lopti pri gradjenju
U

UPDP

pre 14 dana

3-4-2-1: Rajkovic (VMS, Petrovic/Jovanovic)- Milenkovic (Erakovic/Simic), Veljkovic (Nastasic), Pavlovic (Babic)- Gajic (Lazovic), Maksimovic (Gudelj), Ilic (Lukic), Kostic (Mladenovic)- Zivkovic (Tadic, Samardzic), SMS (Ljajic, Djuricic)- Mitrovic (Vlahovic, Jovic).
G

Gostyyy

pre 14 dana

GK: Bilo ko sem VMS, Jovanovica ni ne razmatrati, imamo 5 boljih od njega CB: Erakovic, Simic, Babic MF: Gajic/Lazovic, Ilic, SMS, Maksimovic, Kostic/Mladenovic/Ristic FW: Jovic, Vlahovic Coach: Bilo ko, samo ne dunster Piksi. Pozeljno Milojevic mladji ili Ivic Moderna formacija i igra, sa najkvalitetnijim igracima i trenerima koje imamo.
U

UPDP

pre 14 dana

Kojih pet boljih imamo od njega? Za treceg golmana je i vise nego OK opcija iako mislim da tu sad nista nece biti menjano i da ce Petrovic otici. Svako ko ne stavi Kalabu na stopera nema pojma o cemu pise, a o tome da bismo po tebi igrali sa dvojicom spiceva, a da Mitar sedi na klupi, bolje i da ne pisem. Jeste da ne treba da igraju on i Vlahovic odjednom, ali, to je ipak sramotno, ogroman znak nepostovanja. I kakav bre crni milojevic, o cemu ti pises...
G

Gostyyy

pre 14 dana

Kalaba je pola kasnim, pola ispadam, pola glumim Maradonu igrac. Zato nije ni igrao u ozbiljnijim ligama od austrijske, i zato nijedan iole ozbiljan trener ne zeli takvog igraca. Da nije levonog, ne bi ni do Partizana dobacio. Odlican je kad igramo bunkericu, za sve ostalo, klupa. A pet golmana kojih imamo - Rajkovic, Vanja, Petrovic, Svilar i Kovacevic. Verovatno ima jos neki, jer nije bas tesko naci boljeg golmana od linijasa Jovanovica.
U

UPDP

pre 14 dana

Kojih pet osim ove trojice, naravno.
G

Gostyyy

pre 14 dana

I da dopunim, Mitar je odavno balast ove ekipe jer je spor, neokretan, i nema snage za vise od poluvremena. Svaka cast na golovima, ali njegovo je proslo. Isto vazi i za Tadica. Njih dvojica su dobri za Litvaniju, ali ne za ozbiljnije protivnike od Litvanaca. A Milojevic mladji je osvajao titule po Svedskoj, sad ce i u Emiratima, igra moderan fudbal, sa ispodprosecnom i osakacenom Zvezdom osvojio duplu krunu bez poraza, i jedan je od najmodernijih trenera koje imamo.
L

Laker

pre 14 dana

Erakovic, Simic i Babic hahaha jel oces da primimo 15 od Engleza?!? Pavlovic Veljkovic/Nastasic Milenkovic su nam najbolji stoperi i tu je kraj, vezni red je slab i zato treba probati Belića koji igra odlično u Holandiji i vrsta je igrača kakav nam fali u rep.
V

Veljko9

pre 14 dana

Rajković Pavlović Nastasić Milenković Kostić Sergej Ilić Živković Tadić Samardžić Vlahović, izmene Lukić, Grujić, Terzić, Radonjić, Birmančević, Belić, Nedeljković, Veljković..itd
V

Vulex

pre 14 dana

Gosty, Kalaba nam ne najbolji stoper u formi.. pogledaj ga svaku tekmu odlicno ocenjen, medju najboljima u kvalifikacijama..
G

Gostyyy

pre 14 dana

@Laker - Sa Milenkovicem, Pavlovicem i Masovicem/Velhkovicem/Gudeljem primamo 10 od Engleza bez greske. Jedina dobra stvar je sto ce da nas sabiju, pa se ova trojica mozda i "pokazu", ali cisto sumnjam. Sa trojicom koje sam napisao imamo pokretnu zadnju liniju, tehnicki dovoljno dobru, i visinu za skok, cime mozemo da pariramo svima. @Vulex - dzaba ocene (narocito od nasih navijacki ostrascenih medija), kad smo skoro sve golove primili zbog njega, sto direktno, sto indirektno. Covek je hodajuci kiks, takticki jako tanak, ispada i u laganim situacijama, istrcava daleko napred van pozicije pa ne moze da stigne nazad, jednostavno, pravi nam probleme. Kazem, samo kad se branimo, pa da igra centralnog, da ne moze da glumi Maradonu.
U

UPDP

pre 14 dana

Veljko, sto si toliko uporan za Terzica? Bas si zapeo kao da ti je rod neki. Mladenovic mora da ide na ovo EP, ima vremena za malog. Inace, takva formacija je definitivno preofanzivna.