REZZIME DANA (sreda): Pao Kavasaki

Vreme čitanja: 3min | sre. 14.08.19. | 22:41

Pogledajte ko vam je 14. avgusta doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

BUDUĆNOST – KOM (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 3:1

Nije možda najbolji fudbal Evrope, ali crnogorska lida ume da posluži kad joj se najmanje nadaš. Rutinskih 3:1 za Budućnost golovima Mihaila Perovića, Petra Grbića i Igora Ivanovića, nije ovde bilo nikakve sekiracije.

KAŠIMA – TOČIGI (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:0

Prvi od četiri japanska para koje ste danas najčešće igrali. I jedan od tri koji je prošao! Strelce možemo da vam pišemo, mada nismo sigurni ni da vam japanska imena mnogo znače. Sigurno ste već ispratili, lagano je ovo došlo.

ŠANGAJ SIPG -  TJENĐIN (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 5:1

Trebalo je domaćima poluvreme da se zahuktaju, ali kad je Marko Arnautović, 25.000.000 evra vredno pojačanje iz Vest Hema, projektilom pocepao mrežu Tjenđina sve je bilo spremno za debakl gostiju. Na kraju 5:1 za Šangaj SIPG i lagano zaokružen par.

HIROŠIMA – KANAZOVA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:1

Nije Hirošima bila ubedljiva kao Kašima, ali je svoje obavila, iako su gosti prvi stigli do gola i vodili sve do 59. minuta. Na kraju ipak preokret favorizovane Hirošime za konačnih 2:1.

OFK BAČKA – SMEDEREVO (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 3:0

Sigurna igra i pobeda Bačke. Lako se pogodili ovaj fiks, jer je domaćin odigrao dominantno. Baš kao što treba da odigra domaćin. Bačka je povela u 17. minutu pogotkom Žakule. Posle toga je sve bilo mnogo lakše. Čekali su i dočekali da domaćin pojača trijumf.

CEREZO OSAKA – JAMAGUČI (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 3:0

Zicer. I tri laka komada u mreži Jamagučija. Savakami dva puta i između njegovih golova Souza. Dobar izbor i utisak da vam se danas, generalno, isplatilo da čačkate po japanskom fudbalu.

PRECRTANO

LIVERPUL – ČELSI (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:1

Kako nas je samo prevarilo prvo kolo Premijer lige?! Čelsi ipak nije baš mačji kašalj, iako ovog leta nije mogao da dovodi igrače. Mada nam se na osnovu toga što je Roberto Firmino počeo na klupi čini da je i Jirgen Klop pomislio da će lako do pehara evropskog Superkupa. Međutim, pogodak Olivijea Žirua sve je zakomplikovao, pa čak možemo da kažemo da je rezultat lako mogao da ode na Čelsijevu vodenicu, pošto su Plavcima dva gola poništena zbog ofsajda. Opravdanih, ali ne toliko velikih. Kako bilo, posle 90 minuta igre 1:1, pošto je Sadio Mane izjednačio čim je Firmino ušao u igru. Ipak, Liverpul nas je razočarao. Prekasno se setio da je bolji tim.  Potom je meč ušao u produžetke, ali to vas nije zanimalo. 

KAVASAKI – OKAJAMA (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 1:1

Jedini Japanac koji vas je prodao. Kavasaki. Izgleda nije tako pouzdan kao motori istog imena. Jeste na kraju Kavasaki prošao dalje u japanskom Kupu, ali tek pošto je sa penala pogodio dva minuta pre kraja drugog produžetka. A do produžetka je uopšte stigao zahvaljujući pogotku za 1:1 u 90. minutu meča. Kad već nisu uspeli da reše sve u 90, nisu morali ni taj da daju.

SABURTALO – ARARAT (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 0:2

Šok za Gruzine. Posle 2:1 iz Jermenije očigledno su se previše opustili pred revanš sa Araratom, koji je tako stigao do istorijskog uspeha. Uostalom, Ararat Jermenija je osnovan pre samo dve godine, ove sezone debituje u Evropi i evo već je prošao dve runde takmičenja. Prvo Linkoln Red Imps sa Gibraltarasa, sad i Saburtalo. I ide na Didelanž iz Luksemburga. To već nije tako lak zadatak.

METALAC – KABEL (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:3

Tim iz Novog Sada, predvođen Sašom Ćurčićem, pokazao je da može da bude ozbiljan kandidat za mesto u samom vrhu tabele. Nije goste pokolebalo ni rano vođstvo Metalca. Na vašu žalost ostatak meča Kabel je odigrao sjajno. Uraganski. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara