©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Izdaja Kopljanika i Atalante

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.04.21. | 07:58

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LESTER - VBA (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 3:0

Sastavu Brendana Rodžersa bilo je dovoljno poluvreme da čekira trijumf. Nema Lester problem da dobija male utakmice, praktično unapred tu može da ukalkuliše bodove jer hirurški precizno reže timove iz donjeg doma.

Opširnije OVDE

ATL. MADRID - UESKA (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 2:0

Dok su Korea i Karasko pogađali, Markos Ljorente je nastavio da igra sezonu iz snova za jednog vezistu i sa nove dve asistencije bio glavni kreator Atletikove pobede.

Opširnije OVDE

SANDHAUZEN - HSV (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Izbacio je virus korona Sandhauzen iz takmičarskog ritma, domaćin je 20 dana bio van terena, ali se to nije negativno odrazilo na njega. Leteli su igrači Sandhauzena po terenu, baterije su napunjene i zabeležena je osma ligaška pobeda.

Opširnije OVDE

NAPOLI - LACIO (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 5:2

Napoli je iskoristio ranjivost Lacija koji je na jug Čizme doputovao bez šefa stručnog štaba Simonea Inzagija - supruga u teškom stanju zbog virusa korona - i ostvario jednu od najvažnijih pobeda kojom se približio Juventusu i Atalanti na samo dva boda zaostatka i tri od Milana.

Opširnije OVDE

PORTO - GIMARAIS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Veoma, dobar, čak odličan dan za kladioce na kraju je potvrdio i Porto. Jedan od najpopularnijih klubova Primeire namučio se protiv Gimaraisa, ali je golom Marege u četvrtom minutu drugog dela susreta 28. kola ipak zadržao ceo plen na Dragau.

BARSELONA - HETAFE (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 5:2

Barselona je večeras pokazala da je zaboravila poraz u Klasiku i sigurnom pobedom nad Hetafeom (5:2) nastavila poteru za Realom i Atletikom koji beže dva, odnosno pet bodova.

Opširnije OVDE

PORTIMONENSE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:5

Portimonense nije jednostavan zalogaj, dočekao je Benfiku u dobroj formi i lako su Orlovi mogli da imaju problema. Oni su se i dogodili u prvom poluvremenu, ali je tim iz Lisabona uspeo do kraja da preokrene i da sa pet golova dobije meč i dođe do tri boda.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

AJAKS - UTREHT (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:1

Propisno se ispromašivao Ajaks. Nedostajalo je koncentracije i mirnoće Dušanu Tadiću i saigračima u završnici akcija, a da nije bilo hirurški preciznog dodavanja Srbina, gosti bi se, možda, kući vratili i sa celim plenom.

Opširnije OVDE

KASIMPAŠA - BAŠAKŠEHIR (tip GG3+, kvota 2,15) - rezultat 0:1

Trijumfom nad Kasimpašom šampion je isplivao iz opasne zone. Preskočio je Kajzeri i Erzurum, i sada je prvi iznad crte. Ali, i dalje gleda u leđa Kasimpaši. Mečevi odluke tek dolaze.

Opširnije OVDE

ROMA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,83) - rezultat 1:1

Ako dominiraš više od pola utakmice, a to ne uspeš da materijalizuješ sa ubedljivim vođstvom, na kraju izgubiš (gotovo) sve. Atalanta je danas mogla da razbuca Romu i do temelja sruši Olimpiko, a na kraju je ostala bez dva boda, umalo i sva tri!

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara