Bundesliga sve dalje: Hamburger puca po svim šavovima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 22:26

Dinosaurusi gube korak

Maštao je Hamburger o direktnoj promociji, a doveo je i baraž u pitanje. Iz godine u godinu ista priča. Kako se uđe u završnicu šampionata, tako nemačkom gigantu krenu da se dešavaju neobjašnjivi kiksevi. Imao je zicer Hamburger, i uprskao je – 2:1

Izbacio je virus korona Sandhauzen iz takmičarskog ritma, domaćin je 20 dana bio van terena, ali se to nije negativno odrazilo na njega. Leteli su igrači Sandhauzena po terenu, baterije su napunjene i zabeležena je osma ligaška pobeda. Prvi put u sezoni je Sandhauzen povezao dve pobede. Istina, razdvajaju ih dobrih 20 dana, ali je to nebitno Klepingeru i njegovim pulenima.

Izabrane vesti

Oborio je Sandhauzen posrnulog velikana, odaljio ga od povratka u društvo najboljih, a sebe približio opstanku. I pored toga što je trijumfovao, Sandhauzen se nalazi u opasnoj zoni, aali, takođe, ima i dve utakmice manje od konkurenata sa dna.

Ne snalaze se napadači Hamburgera najbolje pred protivničkim golom, utihnuo je Terode, ali ono što radi odbrana je nešto što posebno izluđuje navijače. Nije Sandhauzen pronašao put do gola protivnika, pokazao mu ga je Kofi Ambrozijus. Defanzivac Hamburgera je zatresao svoju mrežu i podstakao rivala da nastavi sa ubacivanjima. Nekoliko minuta kasnije kasnila je odbrana gostiju, a Danijel Kejta-Ruel je iz neposredne blizine zakucao loptu u mrežu.

Sve što je uspeo Hamburger jeste da preko Vinchajmera ublaži poraz. I nije neka uteha...


CVAJTA - 29. KOLO (ZAOSTALI MEČ)

Četvrtak

Hamburger - Sandhauzen 1:2 (0:0)

/Vinchajmer 76 - Ambrozijus 46ag, Kejta 52/



tagovi

CvajtaHamburgerSandhauzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara