Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Skoro pa perfekcija

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.03.24. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 21. marta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GRČKA - KAZAHSTAN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:0

Prvi od dva koraka do Evropskog prvenstva u Nemačkoj Grčka je napravila na dominantan način ubedljivo savladavši Kazahstan (5:0), te će za pet dana u Gruziji imati priliku da overi mesto na kontinentalnoj smotri.

POLJSKA - ESTONIJA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 5:1

Imaće Poljska jako težak zadatak da pobedi u Kardifu protiv razigranog i motivisanog Velsa. Večeras je momcima u crveno-belim dresovima bilo lako protiv slabašne Estonije, koja je još u 27. minutu ostala sa igračem manje – 5:1.

SAUDIJSKA ARABIJA - TADŽIKISTAN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Verovali ste Saudijskoj Arabiji, ali nije na terenu bila dominantna u skladu sa kvotom koja ju je pratila. Ipak, najbolji igrač ove reprezentacije Salem Al Davsari se u 23. minutu postarao da vaša vera u Saudijce ne bude uzaludna.

KATAR - KUVAJT (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:0

Očekivano, Katar je Kuvajtu održao fudbalsku lekciju iako je na poluvremenu bilo 0:0. U nastavku najbolji igrač Katara Akram Afif je pokazao svoj talenat i sa dva gola potpisao poraz Kuvajta koji je za čitavo veče uputio samo dva udarca u okvir gola domaćina.

PORTUGALIJA - ŠVEDSKA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 5:2

Nemilosrdni su bili Portugalci protiv Šveđana koji su izgubili konce već u završnici prvog poluvremena. Tri gola u prvom delu igre i pogodak Brume u nastavku su najavili debak lkoji su ublažili Đokereš i Nilson.

GIBRALTAR - LITVANIJA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Litvanija je teže nego što je bilo očekivano stigla do pobede u gostima Gibraltaru. Uprkos ulozi apsolutnog favorita gosti su tek sa igračem više stekli prednost, a gol odluke postigao je Kučis.

VENECUELA - ITALIJA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Od kada je u transferu vrednom 12.000.000 evra pojačao Đenovu prethodnog leta, Mateo Retegi dodatno je dospeo u žižu javnosti na Apeninima, a ove večeri je postigao oba gola u pobedi Italije nad Venecuelom 2:1 (1:1). Bio je ovo prvi od dva prijateljska susreta za Spaletijeve izabranike u tekućem FIFA terminu. Za tri dana sastaće se sa Ekvadorom.

Opširnije OVDE.

BIH - UKRAJINA (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:2

Bila je bajka, trajala je skoro pola sata, koliko je Bosna i Hercegovina imala prednost protiv Ukrajine, odnosno u džepu plasman u finale baraža za EURO u Nemačkoj, da bi se sve završilo kao ozbiljna sportska tragedija. Umesto noći za nezaborav i velikog slavlja na Bilinom polju, pamtiće se preokret kakav se dešava jednom u ko zna koliko pokušaja na ovom nivou i u ovako važnom susretu. U razmaku od 180 sekundi četa Save Miloševića uspela je da prospe sve što je dugo gradila. Na kraju, u Zenici 1:2. Ukrajina ide u finale i protiv Islanda će na neutralnom terenu u Vroclavu (Poljska) pokušati da dođe do svog četvrtog vezanog plasmana na završni turnir.

Opširnije OVDE.

VELS - FINSKA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 4:1

Vels je večeras eliminisao Finsku pobedom od 4:1 na svom terenu. Kada bi se statistika gledala, ispalo bi da su dva tima bila po svemu izjednačena. Osim po onom što se pokazuje na semaforu – golovima.

PRECRTANO

MALTA - SLOVENIJA (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 2:2

Srbija je katastrofalno poražena u Rusiji u prijateljskom meču, međutim imajući u vidu jačinu rivala, mnogo bolje večeras nije prošla ni Slovenija, drugi rival Orlova na predstojećem šampionatu Evrope u Nemačkoj. Četa Matjaža Keka čak je i gubila od Malte, da bi na kraju nekako uspela da izvuče skromnih 2:2.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara